Obavijesti

Viral

Komentari 0

Slastičar morem zaplovio u slatkoj barci od čokolade

Slastičar morem zaplovio u slatkoj barci od čokolade
1

Vlasnik desetak trgovina čokoladom na zapadu Francuske, porinuo je u nedjelju u more svoju 3,5 metra dugačku barku napravljenu od čokolade

VIDEO

Georges Larnicol, vlasnik desetak trgovina čokoladom na zapadu Francuske, porinuo je u nedjelju u more svoju 3,5 metra dugačku barku napravljenu od čokolade. U bretonskoj luci Concarneau okupile su se stotine znatiželjnika kako bi svjedočile pothvatu slastičara. Larnicol je kostur broda napravio od šećera, a ostatak od čokolade. Barka je teška 1,2 tone, ima jedro i motor, a tijekom porinuća u njoj su bili slastičar i dvoje njegovih prijatelja, prenosi HTV. Prisutni su uspješnu plovidbu pozdravili pljeskom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Ja sam vremenski putnik. Ljudi će izgubiti razum, stižu potresi, mega-oluje, ali i vanzemaljci...'
JEZIVE PROGNOZE

'Ja sam vremenski putnik. Ljudi će izgubiti razum, stižu potresi, mega-oluje, ali i vanzemaljci...'

Ove godine na Zemlju slijeće ogroman NLO. U tu letjelicu ući će 10.000 ljudi. Odvest će ih na planet na kojem postoje svi uvjeti za život, tvrdi ovaj samoprozvani vremenski putnik...

'Prevarila sam dečka. I to s njegovim bratom! Popila sam previše tu večer i sad žalim...'
BRITANKA ŠOKIRALA PRIČOM

'Prevarila sam dečka. I to s njegovim bratom! Popila sam previše tu večer i sad žalim...'

Njegov brat je tu večer sjedio kraj mene. Stavio je ruku na moje bedro u jednom trenutku. Pokušala sam ga ignorirati. Ali te sam večeri popila previše... Napisala je ova dama.
Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'
SKENDERICA 1912

Najstariji restoran u Zagrebu: Na brijegu je sve 'po domaći'

Od samog otvaranja, u restoran Skenderica dolaze gosti željni jednostavne, domaće hrane. Sir i vrhnje koje nabavljaju na Kvatriću ide u najfinije štrukle