Obavijesti

Viral

Komentari 71

'Šlatao ju' pa ga složila na pod: 'Ne možeš me dirati, idiote...'

'Šlatao ju' pa ga složila na pod: 'Ne možeš me dirati, idiote...'
1

'Ako netko ne poštuje tvoj osobni prostor, dodiruje te na neželjen način, imaš se pravo braniti. Ponekad moraš biti sam svoj junak', dodala je Emelie, koja je već postala junak ženama diljem svijeta

VIDEO

- Pogledala sam ga i rekla: Ne možeš me dirati, idiote! Uopće nisam razmišljala, samo sam reagirala. Ne znam zapravo kako sam tako reagirala. Nikad prije nisam napravila ništa slično - izjavila je za magazin People Emelia Holden, 21-godišnja konobarica koja je složila na pod muškaraca koji ju je uhvatio za stražnjicu. 

Emalia je postala viralni hit nakon objave snimke nadzorne kamere na kojoj se vidi kako ju je muškarac zgrabio u prolazu. Na prvu, žena nije uopće mogla zamisliti da bi je netko nepoznat dotaknuo na taj način i njezina prva pomisao bila je da je to njezin prijatelj. 

'Zašlatao' konobaricu: Brzo i bolno ga je 'poslužila' - na pod
'Zašlatao' konobaricu: Brzo i bolno ga je 'poslužila' - na pod

No čim je shvatila da je muškarac potpuni stranac, instinktivno ga je zgrabila za majicu, povukla i bacila na pod. 

- Baš me briga tko si. Ne možeš se tako ponašati - izjavila je za Inside Edition

Nakon incidenta pozvana je policija, koja je pomoću snimke identificirala napadača. Ryan Cherwinski, 31-godišnjak iz Georgije uhićen je i optužen za seksualno zlostavljanje. 

On se pokušao obraniti tvrdnjom da je 'konobaricu samo htio pomaknuti da može proći' i izjavio da 'ju je jedva i dotaknuo'. No nadzorna kamera otkrila je pravu priču. Cherwinski je završio u pritvoru i tamo proveo dvije noći. 

Da stvar bude gora, u pizzeriji u kojoj je hvatao konobaricu nalazio se sa suprugom s kojom je u vezi 11 godina i s kojom ima tek rođene blizance, piše Independent.  

'Ponekad moraš biti sam svoj junak'

- Kad je policija pogledala video, odmah su ga uhitili. Nije mi drago što se to dogodilo, ali drago mi je da je cijela priča imala pozitivan ishod - izjavila je. 

- Ako netko ne poštuje tvoj osobni prostor, dodiruje te na neprimjeren i neželjen način, imaš se pravo braniti. Ponekad moraš biti sam svoj junak - dodala je Emelia koja je već postala junak ženama diljem svijeta. 

Emelia je pažnju i divljenje koju je izazvao video odlučila iskoristiti u dobre svrhe - pokušava skupiti novac za sklonište za mačke.

Na stranici GoFundMe pokrenula je kampanju i napisala: Nedavno je video na kojem sam ja postao viralan i zbog njega sam se našla u centru pažnje. Htjela bih iskoristiti priliku da napravim nešto dobro za nešto što mi jako puno znači - mačke!' Do sada je prikupila više od 9,000 dolara donacija.

POGLEDAJTE VIDEO:

 


 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 71
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju