Obavijesti

Viral

Komentari 0

Slavica Vadlja: 'Tko ne šalje kupone ne može ništa osvojiti'

Slavica Vadlja: 'Tko ne šalje kupone ne može ništa osvojiti'
3

Umirovljenica iz Čakovca počela je slati kupone koje je do tada slao njen otac. On nikad nije ništa osvojio je Slavica odlučila okušati sreću u nagradnim igrama. Tvrdi da joj je kuverta donijela sreću

VIDEO

Čakovčanka Slavica Vadlja (69) iz Čakovca osvojila je u nagradnoj igri 24 sata automobil Hondu Jazz. Njezine je kupone izvukao stilist Neven Ciganović, a kad ju je odmah nakon izvlačenja nazvao, bila je iznenađena i mislila je da je netko zeza. 

Pokretanje videa...

00:20

- Stvarno sam mislila da me netko zeza. Nikom nisam pričala da skupljam i šaljem kupone za auto. Moj otac koji ima sada 96 godina stalno čita 24 sata. Do prije dvije godine sam je igrao nagradne igre ali ništa nije dobio - ispričala je Slavica.

Dodaje kako joj je rekao da mu se više ne da slati kupone, pa je tako počela ona. Kad je htjela odnijeti kuvertu na poštu, nije našla bijelu, već je kupone upakirala u plavu. 

- Rekla sam suprugu, da sam već jako puno maraka potrošila za bijele, pa možda bude više sreće s plavom.  On mi je šaljivo rekao da ću sada dobiti - kaže Slavica koja je bila isprva vrlo zbunjena zbog nagrade.

I njezin otac Josip Črep je  bio sretan zbog auta. Rekao joj je da se ipak isplatilo tolika upornost. Slavica kažu da su djeca bila također iznenađena jer ni njima nije rekla da igra nagradne igre.  

- I oni su mi rekli : 'Mama pa ti se zezaš'. U svakom slučaju lijep je to osjećaj. Onaj tko ne igra ne može ništa ni dobiti. I dalje ću igrati nagradne igre - govori Slavica.

Za sada još ne zna što će s autom jer trenutno imaju Renault Megane star oko 15 godina koji je, kaže, u jako dobrom stanju. Oboje su umirovljenici pa kaže kako dva auta ne bi mogli održavati. 

- Djeca pak imaju svoje aute, pa postoji mogućnost da ćemo ga i prodati - kaže Slavica koja puno čita, putuje, odlazi na sindikalne igre državnih službenika u pikadu, te u slobodno vrijeme ide s prijateljicama na kavu.

Suprug Leonard (77)  umirovljeni profesor matematike se bavi se elektronikom. Supružnici su sretni zbog nagrade, a u dobitak će biti potpuno sigurni tek kada dobiju ključeve osvojenog automobila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Znate li što zapravo znači 'bre'?
NEKOLIKO TEORIJA

Znate li što zapravo znači 'bre'?

Jedna od teorija ide prema tome da 'bre' ima porijeklo iz turskog jezika i da znači 'magare' ili 'budalo'. Druga teorija je da je to skraćena verzija od originalne riječi 'hombre'

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!
Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju