Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Slika ultrazvuka iznenadila je buduće roditelje: 'Što je to?!'

Kraj bebinog lica u kutu fotografije pojavilo se još jedno lice, a roditelji tvrde da je to Isus koji gleda u njihovu bebu. Malena Briella rođena je bez ikakvih komplikacija...

Fotografija s ultrazvuka nerođene kćeri ostavila je par iz Pennsylvanije u čudu. Budući roditelji Alicia Zeek i Zac Smith bili su uvjereni da je riječ o Božjem znaku.

Naime, kraj bebinog lica u kutu fotografije pojavilo se još jedno lice, a oni tvrde da je to Isus koji gleda u njihovu bebu.

- Čim sam vidjela fotografiju, rekla sam da je to Isus. Pa i izgleda kao Isus - rekla je majka Alicia, a otac Zac se složio s njom.

Tvrde da nisu zagriženi vjernici, no prethodno dvoje djece rođeno je s malformacijama, prirođenim odstupanjima od normale u građi tijela ili organa. Kći im je rođena s dva palca na jednoj ruci, dok je sin imao rascjep usne i nepca.

Čini se da je ova fotografija bila znak da će se njihova kći roditi potpuno zdrava bez ikakvih fizičkih nedostataka, što se i pokazalo točnim kad je malena Briella došla na svijet.

Komentari (38)
  • Mislim da je to Elvis....., vjerujte mi vidio sam ga i na Mjesecu!

    26. 8. 2017,   15:35
  • Naravno da je Isus i to dokazuje da je bio crnac a ne bijelac kako nas laže katolička crkva

    26. 8. 2017,   16:59
  • Pa taj clanak vrtite vec 3 dana.ne mozete nista drugo prepisati?

    26. 8. 2017,   14:08