Obavijesti

Viral

Komentari 31

Smanjili mu veličinu: Gagarinu su Srbi podigli mikro bistu...

Nitko ne zna tko je autor spomenika: Beograđani tvrde kako je spomenik u Novom Beogradu, na čijem se vrhu nazire sićušna Gagarinova glava, niknuo “preko noći”

VIDEO

Novopostavljeni spomenik ruskom pilotu koji je bio prvi čovjek u svemiru osvanuo je u beogradskoj ulici i zgrozio prolaznike zbog neproporcionalnosti.

Beograđani tvrde kako je spomenik u Novom Beogradu, na čijem se vrhu nazire sićušna Gagarinova glava, niknuo “preko noći”. Beograđane ne brine kako se bista “pojavila”, nego im je sporan oblik. Prolaznici fotografiraju postolje na kojemu se nazire nekoliko desetaka puta manja bista te se rugaju onima koji su spomenik projektirali. - Koliko lud moraš biti da to projektiraš i kako je postolje ispalo deset puta veće od sićušne glave? Koliko nenormalan moraš biti da dopustiš da se nešto takvo postavi? - komentiraju Srbi. Gagarin je 12. travnja 1961. rekao poznate riječi: “Idemo!” dok se raketa Vostok s njime stisnutim u malenoj kapsuli uzdizala nad lansirnom rampom kozmodroma Bajkonur u južnoj sovjetskoj republici Kazahstan. Pilot i astronaut je prvi čovjek u svemiru, čiji je let trajao sat i 48 minuta.

- Gagarin je vrijedan spomenika, ali ovo je ruglo našega grada - rekli su šokirani Beograđani.

Nitko ne zna tko je autor spomenika. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 31
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.