Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Snagatore 'nagužvali' u avion: 'Morali smo sjediti zajedno...'

None Foto: screenshot/instagram

Gospođa na check-inu nam je dala sjedalo jedno do drugoga na letu iz Londona u Škotsku i nitko na avionu nije htio zamijeniti sjedalo s nama. Biste li vi? Da, ne bih ni ja, napisao je Hall na Instagramu

Većina ljudi koja je ikad letjela avionom može potvrditi da let ponekad nije posve ugodan. Plač beba, turbulencije, premalo mjesta za noge... No, dvojica snagatora koji su morali sjediti zajedno u ekonomskoj klasi ipak su nadmašili kriterije neudobnosti na letu. 

Eddie Hall, čiji je nadimak Zvijer je proglašen najjačim čovjekom na svijetu 2017., a njegov kolega Brian Shaw tu je titulu osvojio četiri godine za redom. Zajedno su putovali u Škotsku. Hall je odlučio iskoristiti priliku najbolje što može i fotografirao se zajedno s kolegom kako sjede u avionu. Pritom su izgledali kao da im je prilično neudobno. 

- Gospođa na check-inu nam je dala sjedalo jedno do drugoga na letu iz Londona u Škotsku i nitko na avionu nije htio zamijeniti sjedalo s nama. Biste li vi? Da, ne bih ni ja - napisao je Hall. 

Njegovi obožavatelji su komentirali ispod fotografije koju je objavio na Instagram i pisali kako bi se oni vrlo rado zamijenili za mjesta kako bi mogli sjediti pokraj svojih idola. 

- Da! Rado bih zaspala na tvom ramenu - napisala je jedna obožavateljica, dok je drugi napisao: "Pa ovo je nehumano!"

Komentari (17)
  • Nek vide kako je drugima

    20. 4. 2019,   07:21
  • nek probaju se provozat zetovi tramajem

    20. 4. 2019,   07:36
  • Zbog ravnoteže i sigurnosti leta ostalih putnika, trebali su ih prisilno razmjestiti prije polijetanja. :)))

    20. 4. 2019,   13:47