Obavijesti

Viral

Komentari 7

Šok u studiju: Dick dirao nogu Ivanke Trump, izbacili ga van

Šok u studiju: Dick dirao nogu Ivanke Trump, izbacili ga van
1

Nakon što je komičar Andy Dick ponovno uhićen zbog seksualnog napastovanja, u medijima se pojavila snimka talk showa u kojem je Dick na nacionalnoj televiziji pipao Ivanku Trump

VIDEO

Vijest da je američki komičar Andy Dick optužen za napastovanje žene u travnju ove godine nije previše iznenadila javnost. No snimka iz 2007. na kojima komičar na nacionalnoj televiziji pipka Ivanku Trump, kći američkog predsjednika koja je u međuvremenu postala jedna od najpoznatijih političkih ličnosti u SAD-u, ovih je dana ponovno ugledala na svjetlo dana i šokirala javnost.  

Dick je prvi puta uhićen 2008. godine jer je 17-godišnjoj djevojci navodno povukao grudnjak i svima pokazao njezine grudi, a Daily Mail je u posjedu fotografija iz 2013. na kojima komičar na nekom događanju neprimjereno dodiruje ženu i muškarca. Na obje fotografije Dick im je gurao ruku ispod odjeće. 

Uz salve smijeha iz publike, Ivanka i domaćin Jimmy Kimmel nastojali su, uz šaljive komentare, zaustaviti Dickovo problematično ponašanje. Kako ništa nije pomagalo, Kimmel je u pokušaju da 'spasi' Ivanku ustao sa stolice i pokušao odmaknuti Dicka od Ivanke. 'Andy, Andy, Donald Trump će nas obojicu ubiti' - komentirao je. No ni to nije pomoglo.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Ni minutu kasnije, Dick se ponovno pokušao približiti Trumpovoj kćeri. Ovaj put ju je pokušao zgrabiti za kosu i dodirivao je po ruci. U tom trenutku, Kimmel je ustao sa svoje stolice i otišao do Dicka. Istovremeno je pozvao zaštitare. Uz pomoć zaštitara, dignuo je komičara s kauča i izvukao ga s pozornice. 

'On je malo luckast'

- Bilo je vrijeme da ode, pa sam ga ispratio van - izjavio je domaćin talk showa, komentirajući događaj. 'Andy je naprosto takav. Ne uzrujava se. U njegovom društvu uvijem mi je pomalo neugodno. Nikad ne znate što će učiniti. Malo je luckast - objasnio je Kimmel.

Krajem prošle godine, Andy Dick je bio još toliko drzak da se pohvali incidentom. 

- Ono kad sam pipao Trumpovu kćer Ivanku na Jimmy Kimmel Live. Noge su joj bile blještave, a ja sam pokušao vidjeti može li se taj glitter obrisati. E da, i pogrešno sam shvatio da će htjeti izaći sa mnom na spoj. Iznijeli su me zaštitari - napisao je. 

Zatim je pokušao izjednačiti svoje postupke s Trumpovim ponašanjem.

- Hoće li netko iznijeti Trumpa? Najozbiljnije. Zbunjujuća vremena - zaključio je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta

Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025.  želim da ih bude 600...'
'NE OSUĐUJTE ME'

Ambiciozna Australka: 'Ove ću godine spavati s 365 frajera. U 2025. želim da ih bude 600...'

On je odan, nježan, ne osuđuje, smiješan je, ima slične interese kao i ja, samouvjeren je, ali nikako bahat, opisuje Australka svojeg idealnog muškaraca...
Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi
POGLEDAJTE VIDEO

Dalmatinski Spiderman u akciji: Ova snimka postala je hit, neki sigurni da znaju što djedica radi

Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini...