Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Spasili gladnu bebu medvjedicu pa im se stalno vraćala u kuću

None Foto: Armin Durgut/PIXSELL 2

Hranili su je u svojem dvorištu, a kad je malo ojačala, željeli su je pustiti u prirodu. No medvjedica im se stalno vraćala. Nazvali su je Aida, no nisu otkrili zašto, tek da je riječ o intimnoj priči

Medvjedica stara tek dva mjeseca spustila se iz šume u mjesto Gunjani kraj Sarajeva. Bila je gladna i vidjelo se da se boji, ali ju je pronašla obitelj Bećar. 

Sarajevo: Dvomjesečna medvjedica Aida stigla u Pionirsku dolinu, svoj novi dom | Autor: Armin Durgut/PIXSELL, Nel Pavletić/pixsell Foto: Armin Durgut/PIXSELL, Nel Pavletić/pixsell Hranili su je u svojem dvorištu, a kad je malo ojačala, željeli su je pustiti u prirodu. No medvjedica im se stalno vraćala. Nazvali su je Aida, no nisu otkrili zašto, tek da je riječ o intimnoj priči. Znali su da se ne mogu brinuti o medvjedici, pa je brigu o njoj preuzela Uprava pionirske doline.

Sarajevo: Dvomjesečna medvjedica Aida stigla u Pionirsku dolinu, svoj novi dom | Autor: Armin Durgut/PIXSELL, Nel Pavletić/pixsell Foto: Armin Durgut/PIXSELL, Nel Pavletić/pixsell - Prvo medvjedicu moramo pregledati kako bi vidjeli je li zdrava. Promatrat ćemo je mjesec dana. Svi želimo da beba Aida izraste u zdravu i lijepu medvjedicu - rekli su iz Pionirske doline. 

Komentari (17)
  • kako je lijepa, predivna, slatkica jedna, zivotinje su nase najvece blago ali dosta ljudi nije toga svjesna

    21. 5. 2019,   18:51
  • Lijepa priča o životinji koja zna cijeniti dobrotu koja joj je pružena. Često životinje iskazuju više osjećaja zahvalnosti od nekih ljudi.

    21. 5. 2019,   18:56
  • ima dobrih ljudi

    21. 5. 2019,   20:09