Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Spasili se zadnji čas: U ribare se zaletio gliser, skočili u vodu

SAD: Vozač glisera nije bio pijan niti je bio pod utjecajem droga. No ribari tvrde da je razgovarao na mobitel. Jedan od ribara tuži vozača glisera zbog ozljeda

Gliser Marlina Leea Larsena (75) je naletio na ribarski brod Bryana Maessa (47) u rijeci u Oregonu u kolovozu prošle godine. Video snimka pokazuje kako su  Maess i dvoje putnika skočili u hladnu vodu i tako si spasili život. Larsen je osuđen.

Nije bio pijan niti pod utjecajem droga, ali su putnici na čamcu tvrdili kako su ga vidjeli da razgovara na mobitel. Larsen je tvrdio da ih nije vidio jer je sjedio dok je vozio. Maess je Larsena tužio i traži 372.500 dolara jer i dalje nosi steznik za koljeno nakon što je u nesreći ozlijeđen. Maess i njegovi putnici Christopher McMahon (46) i Roni Durham (57) tvrde da su mahali gliseru, ali da ih vozač nije vidio. McMahon i Durham su također ozlijeđeni. Imali su nekoliko ogrebotina i bili su pothlađeni, piše Daily Mail. 

Komentari (13)
  • Čovjek nije kriv, otkazale su mu sve komande i jasno je vidljivo da je u stanju sinkope pokušao upotoriti ove nesavjesne i bahate ribare koji se nisu htjeli maknuti. Ja bi ih tužio da plate štetu pogotovo to su se usudili napustiti brod.

    18. 1. 2018,   19:36
  • Ima li on kakve rodbinske ili neke druge veze sa ovim našim pilotom

    18. 1. 2018,   19:32
  • Ko je snimao?

    18. 1. 2018,   20:38