Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Srbija: Mrtav konj trunuo u otvoru ventilacije u zgradi

None Foto: YouTube

Poslije čak tri dana smrada, stanari nebodera u centru Prokuplja, mjestu na jugu Srbije, otkrili su da se u otvoru za ventilaciju nalazi uginuli konj

Poslije tri dana neopisivog smrada, stanari nebodera u centru Prokuplja, na jugu Srbije, otkrili su da se u otvoru za ventilaciju nalazi uginuli konj. Nikome nije jasno kako je završio u tijesnom otvoru u neboderu od 12 katova. U neposrednoj blizini nalazi se zelena tržnica. Smrad se jako osjeća i oko zgrade u čijoj je blizini sjedište lokalne televizije "Top 3". Ravnateljica televizije apelirala je putem programa na općinsku inspekciju da se nešto učini. Naime, stanari zgrade su ogorčeni što je uginuli konj još u otvoru za ventilaciju iako je u njemu otkriven prije dva dana.

Komentari (1)
  • Pronašao mucavac krepanog konja na ulici i zove službu za uklanjanje leševa. - Do-do-bar da-da-n. - Dobar dan. - Nnaššao ssam kkreppannog ko-ko-ko-nja u u-l-ici P-P-P-P-P. - nikako da izgovori ulicu. - U kojoj ulici, gospodine? - Ma, u P-P-Pr... - Je li u Preradovičevoj? - Ne, u P-P-P-P... - Preradovičeva? - Ma, ne-ne, nije u P-P-P... Mucavac razočaran odustane. Za sat vremena ponovo zazvoni telefon u službi za uklanjanje leševa. - Da, izvolite? - Nnaššao ssam kkreppannog ko-ko-ko-nja u u-l-ici P-P-P-P-P. - opet nikako da izgovori ulicu. - U kojoj ulici, gospodine, Preradovičevoj? - Je, PRI-PRI-MI-MI-STI-JA SAM GA!

    22. 9. 2008,   14:25