Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Stalo joj je srce zbog petardi: 'Otišla je nakon osam godina...'

Pucnjava petardi bila je kobna za osmogodišnju mješanku bernardinca i newfoundlandera, Angie. Vlasnici su joj dali tablete kako bi se umirila, ali strah je bio jači i srce je prestalo kucati

Vlasnici iz Vinice pokraj Varaždina na Novu godinu ostali su bez svoje najbolje četveronožne prijateljice, Angie. Upravo pucnjava petardi bila je kobna za njihovu osmogodišnju mješanku. Iako su joj vlasnici na preporuku veterinara dali tablete za smirenje, srce joj je prestalo kucati, prenose Varaždinske vijesti.

- Naša Angie jutros nije mahala repom. S današnjim jutrom otišla je nakon više od osam zajedničkih godina. Srce joj je stalo, uzrok - pucnjava. Nesnosna. Zasluge za tu smrt idu našim susjedima. Viničanci i Viničanke, svi znate o kome se radi - izjavila je za Varaždinske vijesti tužna vlasnica.

 

Komentari (182)
  • Jadni psi, mala djeca a i stariji ljudi. Svi dožive stres a psi su posebno osjetljivi jer tu pucnjavu doživljavaju kao napad. Ne razumijem ljude koji uživaju u besmislenom bacanju petardi, a znaju da time mogu nekome nauditi, pa i samom sebi.

    2. 1. 2019,   20:01
  • kućni ljubimac je član obitelji. Kako godine prolaze sve više pomažem životinjama, više se uopće ne pitam zašto, svakodnevno si potvrđujem da je ispravno to što činim

    2. 1. 2019,   20:11
  • ja se iznova šokiram da roditelji ne kontroliraju svoju "dječicu" od 13-20 godina. ja sam jednom tak stajala na tramvajskoj stanici kod getaldićeve i klinci bacaju petarde na tramvaje, aute, pod tuđe noge... nijue mi janso je li to prirodni defekt ili su jednostavno priglupi da shvate da ugrožavaju okolinu???

    2. 1. 2019,   21:07