Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Steve Jobs lažirao svoju smrt? 'U Egiptu je, ovdje je i dokaz!'

None Foto:

Fotografija muškarca koji izgleda kao Steve Jobs obišla je društvene mreže. Mnogi tvrde da je čovjek fotografiran u Egiptu doista Jobs koji je svoju smrt lažirao i povukao se u Kairo gdje živi mirnim životom

Nakon što se na društvenim mrežama pojavila fotografija muškarca koji nalikuje na preminulog Stevea Jobsa, neki korisnici mreža počeli su spekulirati da je suosnivač Applea zapravo živ te da se skriva u Egiptu gdje je fotografija i nastala. 

- Nisam ljubitelj teorija zavjere, no Jobs bi bio dovoljno lud da to napravi - komentirao je jedan od korisnika fotografiju na kojoj "Steve Jobs" ispija kavu u Kairu. Drugi se pak protive tom mišljenju. 

- Želim vjerovati da je živ, no Jobs nikada ne bi mogao napustiti Apple - napisao je drugi korisnik. 

Muškarac na fotografiji bio je u pozi koja je postala zaštitni znak Jobsa - s rukom na bradi i zamišljenog pogleda. No,ostali primijetili su da ne nosi Appleov ručni sat, već analogni. Malo je vjerojatno da se doista radi o Jobsu, ali je fotografija svakako dokaz da svatko od nas ima svog "duplića". 

Steve Jobs dies at 56 | Autor: Marcus Brandt/DPA/PIXSELL Foto: Marcus Brandt/DPA/PIXSELL Steve Jobs preminuo je 2011. godine od raka gušterače. Imao je 56 godina. 

Komentari (50)
  • Da, povukao se u Egipat jer tamo žive totalni idioti i ignoranti koji ne koriste Apple proizvode te stoga ne znaju tko je i kako Steve Jobs izgleda. Već se 8 godina mirno šeta Egiptom i nitko ga do sada nije prepoznao. Bit će da je tako.

    28. 8. 2019,   14:46
  • Je, i prešao je na islam. Usput tamo su i Presly i Lennon, i M.Jackson.....

    28. 8. 2019,   14:40
  • A joj... Šta reći, kome posluku posra.ti

    28. 8. 2019,   14:29