Obavijesti

Viral

Komentari 0

Stiže nam najluđi od svih 52 vikenda u godini - Iška kraljica

Stiže nam najluđi od svih 52 vikenda u godini - Iška kraljica
1

2019. godina ima 52 vikenda, ali postoji samo jedan vikend kojeg nikako ne smijete propustiti! To je taj vikend, “The One and Only Weekend, Vikend sa velikim V, vikend kada je na rasporedu Iška kraljica!

VIDEO

Otok Iž, jedino mjesto na planetu Zemlji gdje na prvi dan zime upravo ti! možeš postati “Iška kraljica”! Kroz skijašku avanturu i labirinte dobrih vibracija vodi nas čovjek sa tisuću lica, Tina Turner, Beyonce i Andrea Bocelli u jednom. Riječ je naravno o Mariju Petrekoviću, voditelju skijaškog spektakla na Ižu.

U svojoj radnoj knjižici, Gdin Petreković ima upisano zvanje masera, fitness trenera te profesionalnog zabavljača po raznim događajima za djecu i odrasle: krstitkama, rođendanima, svadbama, sprovodima, karminama, sportskim i nesportskim susretima, raznim priredbama, mladim misama i događanjima, privatnim zabavama, modnim revijama, moto i striptease susretima, trkama pasa, plesanja po stolovima i u staračkim domovima, na kopnu moru i u zraku.

Stoga je jedini kompetentan voditelj spektakla Iška kraljica, na kojoj će zasjeniti i dolazak same zime! Bez obzira na vremenske (ne)prilike, bilo hladno ili mokro, organizatori vam neće dati mira i držati će vas u ritmu duuuugo nakon završetka utrke uz sjajni glazbeni program. Za sjajni glazbeni program će se pobrinuti šestero glazbenika s puno iskustva stečenog na raznim pozornicama, otvorenih pogleda na svijet i različitih glazbenih afiniteta, širokih horizonata okupljenih u skladan zabavno-glazbeni projekt pod nazivom SHOWTIME BAND.

Trg skijaških velikana s gastro ponudom i adventskim kućicama bit će otvoren dan ranije, u petak 20. prosinca. Nismo zaboravili ni na najslađe fanove, koji ove godine otvaraju stazu svojom veselom utrkom. Po prvi puta oni najmlađi u dobi od 6 do 12 godina imat će priliku zavrijediti titulu Iške princeze ili Iškog princa u nezaboravnoj sanjkaškoj utrci kao uvertiri u događaj godine. Svi maleni prijavljeni natjecatelji dobit će u trajno vlasništvo lopatu za sanjkanje kao rekvizit koji se ujedno jedini smije korisiti kao “službeno vozilo” Iške princeze & Iškog princa.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Za roditelje u pratnji i djecu osigurana je brodska linija koja polazi iz Zadra za Veli Iž s povratkom nakon završetka utrke. Najbolji mališani osvojit će i super atraktivne nagrade, koje ćemo otkriti tek na samoj utrci. Kao što je rekao dobri stari Julije Cezar, nekad i sam vrsni skijaš, ali nikad Iški kralj: Veni - Vidi - Vici! Ukoliko još niste zaokružili datum u kalendaru to učinite upravo sad. 21.12. subota, 90 tona snijega iz Like, skijaška utrka na otoku gdje nikad u povijesti nije snijeg pao, Mario Petreković, Showtime band i najbolji adventski vikend u Hrvatskoj. Sve je rečeno - trebate se samo pojaviti!!! Lokacija: Trg skijaških velikana, Veli Iž, otok Iž Program:

Subota, 21.12. 2019.

12.45h - dolazak 90 tona snijega iz Like

17.30h – dječja sanjkaška utrka na lopatama “Iška princeza& Iški princ” * powered by Apartmanija

19 h - spektakularna utrka “Iška kraljica” powered by HEP

Voditelj: Mario Petreković *Sudionicima Iške princeze i Iškog princa (6-12 godina) osiguran je prijevoz brodom Zadar-Veli Iž-Zadar u pratnji roditelja.

Višednevni privatni smještaj na otoku Ižu moguće je rezervirati preko www.apartmanija.hr, vodećeg portala za za oglašavanje privatnog turističkog smještaja na domaćem tržištu s preko 48.000 smještajnih jedinica u destinacijama diljem Hrvatske. Prednost usluge koju Apartmanija.hr nudi hrvatskim iznajmljivačima je direktna komunikacija s gostom bez provizije i dodatnih naknada.

Hotel Korinjak u Velom Ižu pripremio je posebne cijene za sve posjetitelje Iške kraljice, a rezervacije se vrše direktnim kontaktom na www.korinjak.com. Informacije oko prijava na utrku pratite na službenoj Facebook stranici Iška kraljica 2019.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'
EKSKLUZIVNO: ISPOVIJEST IZ DVORCA

VIDEO Dragana Mirković: 'Sve sam riskirala. Nije me sramota sad reći da nemam novca...'

Cijela estrada zna koliko sam radila u braku, ali to sam i htjela. Mogla sam se udati za bogataša da ne radim ništa, ali to me nije privlačilo. Ja sam bila ta 'lokomotiva', rekla nam je Dragana Mirković u svom dvorcu
Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!
NOVI IZAZOV ZA POLICIJU

Prvi put nakon dugo vremena Dinamovi će navijači do Poljuda morati doći u svojim vozilima!

U Split dolazi više od 1400 gostujućih navijača, koje ovaj put neće prebacivati u autobuse pa tako pratiti do stadiona, jer navodno gradska prijevoznička tvrtka nije htjela ustupiti autobuse