Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Što raditi u penziji? S fenom u ruci uz cestu usporavati aute!

Američka javnost upoznala je Patti prošli mjesec kada su objavljene fotografije na kojima uz cestu usporava aute, a sada je njen trud prepoznala i lokalna policija

Baka iz Montane, SAD, odlučila je u svojoj mirovini učiniti nešto hvale vrijedno, umjesto da samo sjedi doma i s prozora kao nadzorna kamera gleda koji susjed što radi.

Patti Baumgartner nedavno je proglašena počasnom policajkom zbog svog truda u očuvanju sigurnosti zajednice, a to radi tako da se sjedne uz cestu u gradiću Polsenu, u vozila koja dolaze uperi fen za kosu i nada se da će vozači pomisliti da u rukama ima mjerač brzine i usporiti.

Američka javnost upoznala je Patti prošli mjesec kada su objavljene fotografije na kojima uz cestu usporava aute, a sada je njen trud prepoznala i lokalna policija.

Policajac Noah Pesola joj je uručio počasnu kapu i bedž te titulu počasne policajke.

- Urnebesno je, ali i odlična ideja. U Montani imamo problema s prebrzom vožnjom i ovo je odlična kreativna ideja kako se javnost može boriti s tim - rekao je Pesola američkim medijima, prenosi Time.

 

Komentari (18)
  • Kod nas bi dobila kaznu za narušavanje javnog reda i mira, sjeli bi joj na račun, a nije i isključeno da bi je poslali u Vrapče.

    17. 9. 2019,   12:38
  • Jao kad se sjetim nas ko klinaca tamo negdje izmedu 2000 i 2002god.. Znali smo navecer blicat iz jednog zeljeznog bunkera,al je bilo kocenja i izlazenja iz auta nadobudnih tatinih sinova :D Uf svega je bilo, cak smo i policiju uslikali....bome bilo je komicnih situacija :D

    17. 9. 2019,   12:47
  • Kad babu auto pokupi

    17. 9. 2019,   13:11