Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Što se traži na netu: Hrvate zanima seks, Slovence smrt...

None Foto: Facebook/Slavorum

'KAKO DA...' Dok nas muče seksualna pitanja, Srbe muči kako vratiti Kosovo, a Slovence kako umrijeti. Susjede iz BiH muči kako pokrenuti svoj biznis, a sve je ipak dobra šala Facebook stranice

Objava na Facebook stranici Slavorum nasmijala je mnoge. Naime, administratori stranice objavili su kartu Europe i označili što stanovnici svake države navodno pretražuju na internetu ako pitanje počinje na "Kako da..."

Naravno, sve je najvjerojatnije šala kao što je to i inače na ovoj stranici, no pitanja koja pripadnici određene nacije upisuju u pretraživač doista su zabavna i zanimljiva.

Prema njihovom "istraživanju", Hrvate zanima kako se poseksati, Slovence kako umrijeti, a Srbe kako vratiti Kosovo. Bolje nisu prošli ni Grci koji pitaju kako dobiti pozajmicu, Talijane koje u velikom broju zanima kako napraviti sendvič, a naše sjeverne susjede Mađare - kako dubiti na glavi. 

Urnebesna karta | Autor: Facebook/Slavorum Foto: Facebook/Slavorum

Slavorum navodi i kako građane BiH zanima kako pokrenuti biznis, dok Turke zanima kako aktivirati - genitalije. Crnogorci ne znaju kako se suprotstaviti suprugama, a Albance kako da se pretvaraju da su normalni.

Komentari (25)
  • Nejasno zasto srbi razmisljaju kako vratiti kosovo a uskoro ce izgubiti i Vojvodinu !

    21. 11. 2017,   18:47
  • sad ispadamo debili, koda ne znamo kak se fuka.. pljuneš u šaku i udri

    21. 11. 2017,   19:20
  • svako sanja o onom sto nema

    21. 11. 2017,   19:36