Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Svadba iz pakla: Konj se srušio od umora dok je vukao kočiju

ITALIJA: Kako to već ide na vjenčanjima, mladenci su odlučili svoj najljepši dan u životu još dodatno uljepšati. Unajmili su konja da im vuče kočiju, no sve je pošlo po zlu...

Svi mladenci žele da im dan vjenčanja bude najljepši u životu i pokušavaju učiniti sve da tako i bude. Iznimka nije ni jedan vjenčani par iz talijanskog gradića Borgetta u blizini Palerma.

Naime, 'friški' supružnici unajmili su bijelog konja da im vuče kočiju u želji da sve prođe savršeno, no ipak nije. Konj se srušio od iscrpljenosti nakon što se s teretom našao na uzbrdici, a Daily Mail piše da je vukao težinu od 400 kilograma.

Ekipa zadužena za prijevoz kočije odmah je reagirala i pokušala onesviještenog konja vratiti u normalu. Gradski promet je bio blokiran.

Povodom ovog incidenta, oglasila se talijanska udruga za prava životinja i najavila moguću tužbu.

- Poslali smo upit lokalnim vlastima da nam jave trenutno stanje konja. Ovakvo nešto je nedopustivo, izjavio je glasnogovornik udruge za zaštitu životinja.

Komentari (107)
  • Tako se desi kad životinja upregne plemenitu životinju i nema osjećaja prema njoj.

    16. 9. 2017,   16:52
  • mladenci nisu znali, ali ljudi koji su ga iznajmljivali znali su da konj ne može sam vući toliki teret. treba ih bojkotirat do kraja života. idite na svadbu u autu, ne moraju životinje umirat zbog neke glupe slike za fejs !

    16. 9. 2017,   16:47
  • Jadna životinja ...

    16. 9. 2017,   16:45