Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Svakodnevno se šuljao u moju kuću, pomazio bi psa i otišao'

None Foto:

Hollie Mallet, žena iz Louisiane, nedavno je pregledavala snimke svoje nadzorne kamere iz garaže. Primjetila je na snimci dječaka koji se svaki dan prišulja, nakratko poigra s njenim psom i ode prije nego što ga netko vidi

Hollie Mallet je odlučila saznati tko je dječak kako bi mu dala do znanja da se slobodno može doći poigrati s njenom kujicom Duchess kad god poželi, javlja Daily Mail.

- Pozor susjedi! Zna li itko tko je ovaj slatki dječak? Svako toliko dođe sa svojim biciklom do moje kuće, pomazi mog psa, malo se poigraju i ubrzo otiđe kao da ne zna smije li biti tu. Želim mu reći da slobodno ostane i igra se. Duchess obožava pažnju. - napisala je na Facebooku Hollie.

 Ubrzo se javila gospođa Breaux koja je prepoznala svog sina Josha na snimci.

- Pocrvenio je od stida kada sam mu pokazala snimku. Ipak, kasnije se nasmijao i rekao: "Pa znaš da volim pse, mama". - rekla je gospođa Breaux.

Mnogi su se pitali zašto Josh nema psa kada ih toliko voli. Njegova majka je objasnila da su imali psa još otkad je Josh imao dvije godine. Zvala se Bella i prošle godine je uginula pa ne žele žuriti s nabavkom novog psa.

- Prilično smo zauzeti, a i Josh uz školu ima i dosta izvannastavnih aktivnosti. Ne želimo žuriti s nabavkom novog psića. Velika je to odgovornost. Ali dogodit će se nekad, sigurno. - objašnjava majka.

Foto: Promo

Ova objava na Facebooku je objavljena više od deset tisuća puta. Svi komentari su pozitivni i zahvaljuju gospođi koja je objavila ovaj srcedrapajući video na internetu.

Komentari (30)
  • ajme preslatko 💜

    11. 6. 2016,   09:58
  • mogli ste dovršiti članak pa napisati da se razvilo jedno lijepo prijateljstvo između dvije obitelji i da se mali sada više ne skriva već se svi zajedno druže. lijepo.

    11. 6. 2016,   09:42
  • klici i psi neodoljiva kombinacija

    11. 6. 2016,   10:07