Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sve je laž! Znate li kojeg su okusa zeleni gumeni bomboni?

None Foto: /DPA/PIXSELL/Screenshot/ITV

Lovac Mark Labbett također je mislio da je u pitanju jabuka, kao i gledatelji koji su svoju nevjericu izrazili na društvenim mrežama

Kojeg su okusa zeleni gumeni bomboni u Haribo Starmixu? bilo je pitanje britanske verzije Potjere na koje su ponuđeni odgovori: jabuka, limun i jagoda. Natjecateljica Camille je samopouzdano odgovorila 'jabuka', na što se voditelj namrštio. 

- A, daj, mora biti zelena jabuka - komentirala je Camille. No bila je u krivu. Točan odgovor je - jagoda!. Inače okusi Haribo gumenih bombona su: malina (crveni), naranča (narančasti), jagoda (zeleni), ananas (bijeli) i limun (žuti). 

Lovac Mark Labbett također je mislio da je u pitanju jabuka, kao i gledatelji koji su svoju nevjericu izrazili na društvenim mrežama.

'Svakog dana naučiš nešto novo', 'Moj cijeli život je laž', 'Prijavit ću Haribo', samo su neki od komentara na Twitteru.

Komentari (104)
  • nama je baka delala gumene bombone po staroj recepturi: u rajnglu metneš dve svinjske nogice,dva vuha i tri kožice,malo soli,mali bibera u zrnu,češnjak,eventualno lovor i sve lepo skuhaš..poslje se ta juhica metne u male zdelice i pusti da se ohladi...gore crvene paprike i gumenjaki su gotovi...

    28. 3. 2019,   10:26
  • Okus po govnu.

    28. 3. 2019,   15:04
  • Sad mi život više nema smisla :)

    28. 3. 2019,   10:37