Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Svi kradu u Hrvatskoj. Želim se zaposliti kod svog Bandića'

Nema čovjeka koji nije bar nešto pokrao u Hrvatskoj. Smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu. Tako da bih se htjela nekako zaposliti kod njega, komentirala je studentica i postala viralni hit...

Studentica iz Zagreba postala je hit na društvenim mrežama nakon što ju je N1 intervjuirao za Međunarodni dan mladih u centru grada.

- Mladi nisu danas politički obrazovani. Politika je danas živi lopovluk, po meni. Država je prelijepa, pokradena je jako puno. Mislim da je to veliki problem današnjice - kaže djevojka za N1.

- Pokušavam da se što više obrazujem. Jezici što više. Što je broj jedan. Jer bez jezika si danas vrlo neobrazovan - kaže djevojka i dodaje da studira Javnu upravu.

- Zaposlila bih se u državnu firmu. Kod svoga Bandića. Ja Bandića stvarno uvažavam. Doprinio je gradu dosta. Nema čovjeka koji nije bar nešto pokrao u Hrvatskoj. Smatram da je Bandić dosta uložio u ovu državu. Tako da bih se htjela nekako zaposliti kod njega. Sutra kad završim fakultet - komentirala je studentica.

'To je ona stara: Krao je, al je svima dao', komentirala je novinarka N1, a studentica iz Zagreba se složila s njom.

- Tako je da. A što se tiče predsjedničkih izbora, Kolindi bih dala glas. Ja sam na strani žena. Mladi bi trebali više čitati. Instagram je dosta aktivan, i te gluposti, ali trebalo bi više gledati vijesti. Čitanjem bi se trebao vokabular povisiti. Ja svašta čitam, od romantike do drama. Nema tu pravila - zaključila je.

 

 

Komentari (279)
  • i nek sada netko kaže "trebamo postavljati mlade, neiskvarene ljude". Pa mladi su, kako vidimo, već u startu iskvareni i raspoloženi za krađu, a ponajviše zato jer im se nameće hedonizam (kojeg je nemoguće postići normalnim radom) i raznorazni lažni i isprazni uzori, tipa Severine, Maje Šuput, N. Celzijus, Ave KARAbatić, i sličnih "dama".

    13. 8. 2019,   09:53
  • Cura je u pravu, ma koliko to neki ne htjeli priznati. U Hrvatskoj svi kradu, doslovno svi. Iako glumio nekakve moralne vertikale. Kod nas konobari kradu i varaju na piću, kuhari kradu iz kuhinja gdje rade, krade se uredski materijal, čak i čistačice kradu sredstva za čišćenje. Mi smo lopovska nacija. A u druge upiremo prstom.

    13. 8. 2019,   09:55
  • Eto. Upoznali smo curu hercegovku.

    13. 8. 2019,   09:46