Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tata postao viralni hit: Ovako ismijava kćer na Instagramu...

Otac dvoje tinejdžera Chris Martin ima jedinstvene metode odgoja. Umjesto da kaže djeci da prestanu toliko vremena provoditi na internetu, on je rekreirao njihove selfije i nasmijao korisnike društvenih mreža

Mnogi očevi se vole šaliti sa svojom djecom i raditi im spačke, ali neće svi otići toliko daleko kao Chris Martin iz Washingtona. Ismijao je kćer i sina na internetu na zadovoljstvo njegovih fanova na društvenim mrežama, kojih je otprilike 15 000.

Uzeo je fotografije svoje djece s njihovih društvenih mreža i imitirajući njihove poze, napravio vlastitu kolekciju selfija. Kopirao je sve, od lokacije, odjeće, tetovaža do mimike lica i nasmijao brojne fanove.

Djeci pak to nije bilo toliko smiješno pa je kći Cassie na twitteru napisala kako je maltretira vlastiti otac na društvenim mrežama.

- Moja kći je objavljivala seksi selfije i umjesto da joj kažem da prestane, smislio sam nešto bolje - rekao je komični Chris.

Koristio je i vodootporne markere kako bi nacrtao tetovaže poput onih koje njegova kći ima.

- Tri dana sam skidao boju sa sebe - priznao je Chris i dodao da nije razmišljao o tome prije crtanja.

Našalio se i sa sinom za njegov rođendan, a djeca nisu baš najbolje prihvatila ovu zezanciju dok su korisnici društvenih mreža oduševljeni.

Foto: Facebook/Cassie Martin

 

 

Komentari (51)
  • Legenda.. khehehehehehe... Baš sam si dejndžrs, ko tata.. :-)))))

    30. 6. 2016,   08:53
  • mala tek punoljetna (ako i je još), a već sliči kao slikovnica. volim tetovažu lijepu (imam sam 2 tako da nisam protiv njih), ali ova je cijela išarana, trbuh, rame, podlaktica, ruka, pa još 1, a to je samo ono što se vidi. što je previše je ipak previše

    30. 6. 2016,   09:10
  • Te instagramuse imaju ozbiljnih psihickih problema. Od njih treba bjezati sto dalje. Toliko su razlicite da su sve iste.

    30. 6. 2016,   09:59