Obavijesti

Viral

Komentari 119

Testirala dečka: 'Molila sam se da će ga zadržati u gaćama...'

Testirala dečka: 'Molila sam se da će ga zadržati u gaćama...'
1

Skrivene kamere pratile su Alex koja je 'slučajno' tijekom pauze za ručak naletjela na Barta. Prvo je pao srdačan zagrljaj, nakon kojeg Alex počinje žestoko flertati

VIDEO

Sumnjičava djevojka odlučila je testirati vjernost svog dečka na prilično ekstreman način - nagovorila je svoju zgodnu najbolju prijateljicu da ga pokuša zavesti, i to pred kamerama. 

U posljednjoj epizodi popularne YouTube serije To Catch a Cheater, Ashley je priznala da ne vjeruje svojem dečku Bartu kada je njezina prijateljica Alex u pitanju. Navodno, zato što je Bart za nju već izrazio interes. 

- Ona je jednostavno tip cure koju ne želite ostaviti u sobi sa svojim dečkom - objasnila je. 

- Već je u šali spominjao seks u troje - dodaje Ashley. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Skrivene kamere pratile su Alex koja je 'slučajno' tijekom pauze za ručak naletjela na Barta. Prvo je pao srdačan zagrljaj, nakon kojeg Alex počinje žestoko flertati. Prvo je pohvalila njegov izgled i konstatirala da izgleda neodoljivo s kravatom te napominje da je upravo prekinula s dečkom.

Odjevena u kratki bijeli top i kratke hlače, objasnila je Bartu da kao dio osvetničke strategije prema bivšem, intenzivno radi na svojoj liniji. 

- Što misliš, kako izgledam - upitala ga je. On je odgovorio da izgleda dobro.

Alex mu zatim zavodnički popravlja kravatu i počne se žaliti da se dosađuje u posljednje vrijeme. Bart joj nato odgovara da mu se javi za druženje.

'Ponesi pidžamu'

 - Da? Došao bi kod mene? Mogli bismo, ne znam, pogledati film, naručiti pizzu? 

- Da mogli bismo - odgovara Bart, vidno zainteresiran.

Razmijenili su brojeve telefona, a da je poziv za druženje sve samo ne čedan postaje jasno kada Alex zamoli Barta da ne spominje dogovor svojoj curi. On s tim nema problema. 

- Ponesi pidžamu, za slučaj da poželiš prespavati - dodaje Alex. 

- Mogu li biti iskrena s tobom? Ashley i ja nismo baš u najboljim odnosima u zadnje vrijeme, pa bi možda bilo najbolje da joj ništa ne spominješ. Mislim, ni ja joj neću ništa reći, kao ni ti' - dodaje. 

Nakon što su dogovorili tajno druženje, Bart je zamolio - Mogu li još malo vidjeti to tvoje tijelo?

- Pa naravno da možeš. Večeras ga možeš još malo istražiti - odgovorila je. 

- Ashley mi je rekla da si vrlo snažan. Izgledaš mi dovoljno jak da bi me mogao podignuti, nastavila je izazivati, a Bart zatim spušta piće iz ruku i podiže je. 

Na kraju susreta, Bart s velikim smiješkom na licu gleda Alex dok odlazi.

Ashley nije bila oduševljena viđenim.

'Dozvoljene su samo ružne prijateljice'

- Ako se misli družiti s drugom curom, bolje mu je da sam ja isto tako tamo. On se ne smije družiti s drugim djevojkama dok mene nema - komentirala je Ashley, gledajući što se zbiva na snimci. 

Na pitanje smiju li dečki koji su u vezi imati prijateljice, Ashley 'odgovara da smiju, ali ne tako zgodne', i napominje da su dozvoljene samo 'ružne prijateljice'.

- On meni kaže s kim se ja ne smijem družiti, a ja njemu kažem s kim se on ne smije družiti. To je win-win situacija - smatra Ashley.

Njihov susret je postao prevara istog trenutka kada je Bart prihvatio poziv.

- Kad si u vezi, ne radiš takve stvari. Nadala sam se i molila da će ga zadržati u gaćama - dodala je.

Priznaje da nema drugog izbora nego prekinuti vezu. 

- Ne mogu mu vjerovati. Ako će se tako ponašati s mojom prijateljicom, tko zna što bi radio s drugim djevojkama - zaključila je. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 119
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.
Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'
NEKI PIŠU DA JE SLADAK...

Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'

Dobro došli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama, poručio je Plenković u uvodnom videu...