Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tisuće muškaraca došlo po nju: 'Seksat ću se sa svima, dođite'

None Foto: screenshot/Youtube

Na svojem profilu na kineskoj društvenoj mreži objavila je kako će se seksati sa svakim muškarcem koji dođe u hotel u kojem je odsjela. Ubrzo ju je tisuće muškaraca tražilo na recepciji

Zgodna blogerica Ye (19) objavila je na društvenoj mreži da je odsjela u Hilton hotelu u Haintang Bayu, a objavila je i broj sobe u koji muškarci mogu doći - 6316. 

U objavi je nudila besplatan seks sa svim muškarcima koji dođu, no nije očekivala da će ih na tisuće čekati u redovima. Uz objavu postavila je i video sebe u bikiniju. 

Kasnije, kada je shvatila što je napravila, na društvenoj mreži je objavila kako se samo šalila i molila ljude da prestanu dijeliti objavu. Hotel je nazvao policiju, no do tad se Ye već odjavila iz hotela. Našli su ju u drugom hotelu par dana kasnije te uhitili zbog prostitucije i uznemiravanja osoblja i gostiju Hilton hotela zbog čega je platila kaznu od 57 funti i 15 dana provela u zatvoru. 

Blokirali su joj i društvene mreže. 

Komentari (223)
  • Nije mi jasno što je tu kažnjivo. Koliko sam shvatio, ne radi se o prostituciji već o dobrovoljnoj krkačini. A biti drolja nije isto što i prostitutka.

    6. 3. 2018,   11:42
  • Koji moraš bit jazavac da popušiš tu priču i tražiš je na recepciji.pa ak već nemrete nać žensku,nabavite prostitutku,pas mater

    6. 3. 2018,   11:36
  • Ne zna se jesu li veće ljudsko dno ovih tisuće što su se došli ševiti il on koja koja je dala oglas.

    6. 3. 2018,   11:59