Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

To je šok! Otac devetero djece saznao da je oduvijek neplodan

Muškarac iz Maroka je na rutinskom pregledu saznao da je sterilan. Odmah je tužio ženu, tražio razvod i najavio da se odriče djece. Liječnici su utvrdili da je neplodan zbog ciste

Muškarac iz Maroka je nedavno podnio tužbu protiv svoje supruge optužujući ju za prijevaru. Nakon rutinskog liječničkog pregleda saznao je da je neplodan gotovo cijeli život pa je shvatio da očito ne može biti otac devetero djece. Muškarcu koji radi kao profesor u malom gradu Sidi Slimane je pregled kod urologa okrenuo život naopako. Imao je malu cistu na testisu za koju je liječniku rekao da ju ima već dugo. Liječnik je odlučio muškarca poslati na dodatne preglede.

Pokazalo se da cista nije opasna, ali i da je muškarac sterilan. No muškarac je bio 35 godina u sretnom braku i njegova supruga je rodila devetero djece. Novine Al-Massae pišu da je muškarac napravio i dodatne testove koji su pokazali da zbog spomenute ciste nije mogao imati djecu zadnjih 50 godina.

Nakon toga je nazvao odvjetnika, tražio razvod i odlučio da se odriče djece. Prijevara se u Maroku kažnjava i žena bi, ako joj se ona dokaže mogla završiti u zatvoru, prenosi OddityCentral.

Komentari (168)
  • A kako se tek jadna žena šokirala,a?? To ništa?

    19. 4. 2018,   07:38
  • Kako liječnik može utvrditi da je čovjek oduvijek sterilan zbog ciste jer ustvari nema sigurnog načina da se odredi koliko je cista prisutna. Pa valjda treba napraviti DNK da se točno utvrdi, a ne na osnovu par pregleda pobogu. Ne drži mi baš ova priča vodu.

    19. 4. 2018,   08:38
  • Vic. Imala Zagorka 9 djece i pitaju je novinari kako se djeca zovu. Pa Štef, Štef i Štef.... Zar svih devet? Pa da! A kako ih onda razlikujete? Pa po prezimenu!

    19. 4. 2018,   08:31