Obavijesti

Viral

Komentari 84

Top 10: Oni su toliko opasni da FBI za njih nudi milijune dolara

Top 10: Oni su toliko opasni da FBI za njih nudi milijune dolara

Kada vas FBI stavi na listu ljudi koje traže, možete biti sigurni da ste u velikoj 'gabuli'. No, kada vas stave među deset najtraženijih kriminalaca, e onda je vrag već odnio šalu...

VIDEO

FBI čak i na svojim službenim stranicama ima kategoriju za deset najtraženijih kriminalaca, a ovdje donosimo njihove skraćene profile u poretku koji se ne odnosi na njihovu poziciju za toj listi. Za informacije koje bi mogle dovesti do njihova uhićenja FBI nudi novčane nagrade između stotinu tisuća dolara i milijun dolara. 

10. Robert William Fisher 

Fisher je još 2001. godine ubio svoju suprugu, dvoje djece te na kraju bombom uništio kuću u kojoj su živjeli u Arizoni. FBI upozorava da je sigurno opasan i danas, a najvjerojatnije i naoružan. 

9. Brenda Delagado

Delagado je u prosincu 2015. godine naručila ubojstvo zubarke koja je prohodala s njenim bivšim partnerom. Njeno je ubojstvo naručila nakon što je bivši svoju novu djevojku upoznao sa svojim roditeljima. Ona je inače uhićena nedavno, no FBI je još uvijek, iz nekog razloga, drži na listi. 

8. Glen Stewart Godwin

FBI traga za Godwinom od 1987. godine kada je pobjegao iz državnog zatvora 'Folsom' u kojemu je zatvoren zbog ubojstva. Nekoliko mjeseci nakon bijega Godwin je uhićen zbog krijumčarenja droge i pritvoren u zatvoru u Gualadahari. Tamo je ubio zatvorenika koji je s njim bio u ćeliji, a pet mjeseci kasnije je pobjegao. Bilo je to u travnju 1991. godine i nakon toga mu se gubi svaki trag. 

7. Jason Derek Brown

Brown je krajem 2004. godine ubio naoružanog zaštitara i pobjegao s novcem koji je ovaj nosio. FBI u svojoj tjeralici navodi kako se radi o čovjeku koji govori francuski jezik i ima diplomu iz međunarodnih poslova. 

6. Alexis Flores

Flores je osumnjičen za otmicu i ubojstvo djevojčice stare pet godina. Pronađena je ugušena u Philadelphiji 2000. godine. 

5. Yaser Abdel Said

Tjeralica za Saidom raspisana je jer je navodno bio uključen u ubojstvo svoje dvije kćeri. One su ubijene hicima iz vatrenog oružja u siječnu 2008. godine. 

4. Fidel Urbina

Urbina je u ožujku 1998. godine pretukao i silovao ženu. Nakon što je pušten van uz jamčevinu o listopadu je iste godine pretukao, silovao i ubio jednu drugu ženu. Njeno je tijelo kasnije pronađeno u prtljažniku zapaljenog automobila u Chicagu.

 

3. Eduardo Ravelo

Revelo je optužen za reket, pranje novca te posjedovanje kokaina, heroina i marihuane s namjerom distribuiranja. Pretpostavlja se da je odgovoran za brojna ubojstva, kao i to da je promijenio izgled i otiske prstiju plastičnim operacijama. 

2. William Bradford Bishop, Jr.

Bishop je do smrti pretukao svoju suprugu (37), majku (68) te tri sina stara 5, 10 i 14 godina. To se dogodilo 1976. godine, a nakon toga je njihova trupla iz Bethesde transportirao u North Carolinu gdje ih je zapalio. FBI u svojoj tjeralici navodi kako je Bishop bio sklon tjelovježbi, pješačenju, trčanju, kampiranju i ribolovu. Volio je skijanje, tenis i vožnju motociklom, a imao je i dozovolu za upravljanje avionom. Završio je fakultete Yale i Middlebury, a knjige je čitao gotovo opsesivno. 

Patio je od nesanice i volio život u savrešno urenom prostoru. 

1. Victor Manuel Gerena

Gerenu se povezuje s oružanom pljačkom u kojoj je ukradeno sedam milijuna dolara u Connecticutu 1983. godine. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'
URNEBESNI KOMENTARI

Usred groblja u Slatini ovaj tip pere auto: 'Riješio se punice'

'Joj pa i u Austriji se tako radi', napisao je jedan korisnik društvene mreže. 'Čovjeku se nešto prosulo po tepihu pa ispire...', dodao je drugi

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega
zima u proljeće

VIDEO Proljetna snježna idila na Sjevernom Velebitu: Zavižan zabijelilo 27 centimetara snijega

Sjeverni Velebit - Iako smo u kalendarskom proljeću, na Velebitu je prava zima. U noći s ponedjeljka na utorak na Zavižanu je palo 27 centimetara snijega. -Cesta od Babića Siče nije očišćena i nije prohodna za osobna vozila i autobuse. Kako se danas i sutra očekuju nove snježne padaline, trenutno ne preporučujemo posjet Parku-, napisali su iz Nacionalnog parka Sjeverni Velebit. Kako snježna idila izgleda koncem travnja, pogledajte u videu
Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!
RETRIEVER WEEKEND

Najveselija pseća fešta: 620 retrivera nakon velike Svjetske izložbe seli se u Veliku Goricu!

U prostranom parku Osnovne škole Eugena Kvaternika, osim specijalnih izložbi retrievera iz cijelog svijeta, bit će predstavljeni i psi za traženje droge i eksploziva. spasilački i potražni psi te terapijski i psi pomagači