Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'Trajalo bi i duže da im žena s prozora nije prijetila policijom'

Komentari (36)
 • Za 180 kn kazne i ja bi hebao !

  4. 9. 2018,   16:47
 • malo si ovako razmisljam sa viseg gledista ne sa zivotnjskog stalno se gura taj seksizam u danasnjem svijetu u svaku poru naseg zivota nam se namece al ne u pozitivnom smislu vec negativnom(reklame sa polugolim zenama na svakom koraku sve kako bi razorilo obitelj zajednicu kao muza i zenu i njihovu djecu,jer taj muz kada vidi tu zenu pomisli pa mogao bi si naci ovakvu jednu a ne ova moja vidi je i tako nade drugu zbog uzitka a sta na kraju bude razori obitelj i to nikako nije dobro)ljudi se gledaju kao komadi mesa vidis zenu kako bi je sad itd.samo da covjek zadovolji taj trenutak uzitka.sve je u danasnjem vremenu vanjstina,svatko gleda higijenu tijela a nitko higijenu duse unutarnji mir jer to je ono sto danas ljudima treba a taj mir je tu s nama samo mnoge stvari nas sputavaju ka tome putu.znam da se vecina nece slagati s mojim napisanim al nema veze.nitko ne ostaje na ovoj zemlji vjecno kad tad ce dobiti odgovor samo oce li tada vec biti kasno.

  4. 9. 2018,   18:28
 • E pa baba stvarno ak ti nisi dobila pod rep kaj si ljubumorna na djecu nek se praše svašta zapri škure i odi spat a ne murju zvat aj bok

  4. 9. 2018,   16:29
 • tak se turizam promovira..daj da vidiš druge godine kad navale strankinje po porciju

  4. 9. 2018,   16:33
 • A šta je ona išla slušat'?! Ma ženo draga, spusti rolete, stavi vatu u uši..😂c c c...svakakvih ;)

  5. 9. 2018,   10:54
 • Treba oprezno postupiti u takvim situacijama...moze se zenska preplasit pa ce ih razdvajat doktori...ja bi oh zalio vodom da su ispod mojeg prozora😀

  4. 9. 2018,   18:24
 • Ništa kultura, samo ljubav !!

  4. 9. 2018,   16:28
 • Bolje da se sexaju nego da se tuku.

  4. 9. 2018,   17:34
 • Neznam kaj bi rekel na to. Dok sem bil mali su babe špotale puce če su po cesti dečku kušleca dale, "sram vas more biti to pred ljudima delate". Potem homoseksualce su vu zatvora pošilali. Nedaj bože da sliku gole ženske ti vu žepu najdeju, mam te velečasni vu cirkvi proglasiju. I ide tak vreme lasi posivele, pogledim po ceste, puce kušlece deliju kak krafline, homoseksualci se ženiju i za ruke držiju i nesmeš ih poprek pogledati mam ih diskrimineraš i odmah DORH-a zovleju. Zde opet neke babe bečiju gda se seksaju po cesti, a se bojim da za mojega živlenja bu normalno postalo gda bu ti šmrljivec vu tramvaju rekel "dedek daj, daj male mesta napravi malu moram ohladiti, već nemremo zdržati" i ak me buš ometal mam ti policiju zovnem jer kak znaš po zakonu smo se za to izborili, ka ne.

  4. 9. 2018,   17:56
 • sreca kaj v"moje"vreme ni bilo tolko kamer a komadima je nekak pasala ta javnost kak i denes. su u semu nekak mi zgledi da je negdar bilo bolse :-)

  4. 9. 2018,   17:46