Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Transformacija: Od 'najružnije mladenke' do sasvim nove žene

Kad se ova Ruskinja udala prije šest godina, a fotografije s njenog vjenčanja procurile u javnost, društvene mreže zasule su je uvredama na račun njenog fizičkog izgleda...

Ljepota je relativan pojam. Svatko od nas ju doživljava na drugačiji način, a ponekad osoba koju većina smatra ružnom mora trpjeti uvrede na račun svog fizičkog izgleda. Jedan takav primjer dolazi iz Rusije.

Neimenovana žena udala se prije šest godina i fotografije s njenog vjenčanja osvanule su na društvenim mrežama. Krenuli su ružni komentari, a neki su otišli toliko daleko da su predvidjeli brzi razvod.

Ipak, sretni par je opovrgnuo sve uvrede i glasine i ubrzo dobio dijete. Ono što je šokiralo Ruse, ali i ostale korisnike društvenih mreža je transformacija dotične mladenke.

Ona je nakon poroda uspjela smršaviti rigoroznim dijetama, vježbanjem, ali i liposukcijom. Nadogradila je kosu, a čini se da je i operirala lice.

Njen suprug ne propušta nijednu priliku da joj kaže koliko ju voli. Izabrao je provesti život s njom zbog njenog karaktera, a ne fizičkog izgleda. Bilo kako bilo, autentičnost ove priče ostaje nepotvrđena pa ostaje pitanje je li istinita.

Komentari (76)
  • Nema te unutarnje ljepote koja bi me mogla privuci onoj na prvim slikama....ovo zadnje nije ona sto posto

    25. 8. 2017,   20:13
  • Iskreno mislim ta to nije ta žena. Ali ako je svaka čast na trudu njoj i njenom mužu pogotovo. Kada čovjek nekoga upozna onda se slika mjenja prema unutrašnjosti. Tako dakle neki izvana vrlo lijepi ljudi postaju ružno ili obrnuto. On voli nju a ne njen izgled!

    25. 8. 2017,   19:50
  • odmah se vidi da je bila na liposukciji i transplataciji glave. Ak oje to ista žena onda je postala android ili su plastičari transplatirali kompletne dijelove tijela.

    25. 8. 2017,   22:29