Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Traže gole čistačice: 'Opustite se dok one rade prljavi posao...'

None Foto: Fantasy Cleans/Universal Jobmatch

Velika Britanija: Navodi se i da se čistačice mogu odijevati po željama svojih klijenata, mogu biti odjevene, mogu biti u donjem rublju ili gole. U oglasu se navodi da je posao na bazi samozapošljavanja

Na vladinoj stranici za zapošljavanje u Velikoj Britaniji izašao je oglas u kojem se traže gole čistačice. Žena u tridesetima iz Yorkshirea koja je htjela ostati anonimna je rekla da je vidjela oglas koji je u njoj izazvao stres i sram. 

Foto: Fantasy Cleans/Universal Jobmatch

- Mislila sam da je takva vrsta ponižavanja žena prošlost - rekla je.

U oglasu se nudio posao koji se plaća između 25 i 50 funti (210 i 420 kuna) po satu. Ispod fotografije plavuše koja na sebi ima donje rublje te rukavice i koja malom četkom čisti pod, piše "vi se opustite dok one obavljaju prljavi posao. Sretni smo jer možemo ispuniti vaše zahtjeve".

Foto: Fantasy Cleans/Universal Jobmatch

Navodi se i da se čistačice mogu odijevati po željama svojih klijenat što znači da mogu biti odjevene, mogu biti u donjem rublju ili gole. U oglasila se navodi da se traže djevojke i mladići te da je posao na bazi samozapošljavanja. Traže radnike starije od 21 godine, svih oblika i nacionalnosti. Uvjet je da se osjećaju ugodno goli u prisutnosti drugih ljudi, a cilj je tvrtke da se proširi na cijelu zemlju. U četvrtak navečer oglas je maknut, piše Mirror.

Komentari (80)
  • Na "goluzdravi" zanat se odlučuju oni koji bi brzo i lako zaradili novce..čiste oni kojima to nije ispod časti iako je lova krvavo zarađena.. e sad, ribati kuću gol - tu moraš imati ili poremećaj ličnosti, ili biti očajnik... a možda je samo opet reklama za seksualne usluge jer nema ni č od čišćenja..

    5. 5. 2018,   10:30
  • Legalizirana prostitucija

    5. 5. 2018,   10:45
  • Ajme jadna ona, stres ju uhvatio zbog oglasa...ti ljudi se profesionalno uvrijede na sve. To im je posao.

    5. 5. 2018,   11:09