Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Ona želi muža: Ima 55 godina, četvero djece i - milijune dolara

None Foto: Reuters

Razvedena saudijska milijunašica oglasom traži muža. Ali, ima nekoliko uvjeta: ne smije biti stariji od nje, mora biti obrazovan i ne smije se oženiti za nju zbog novca

Saudijska milijunašica koja se naziva imenom Fatoun objavila je oglas u kojem traži novog muža! Ima 55 godina, razvedena je i ima četvero djece. 

Ali, prije nego što vam slina krene na usta, glavni uvjet ove žene je da se kandidat ne smije oženiti za nju zbog njezina novca. Zauzvrat, ona obećaje da prema novom mužu neće biti zla. 

Objavila je oglas u nekoliko novina

Sudijska medijska kuća Al-Arabiyya objavila je kako je žena objavila oglas u nekoliko novina, ali nisu napisali kako stupiti u kontakt s milijunašicom. 

- Glavni njezin uvjet je da novi suprug mora biti obrazovan i ne smije se oženiti za nju zbog novca... Također, napomenula je kako njezin novi izabranik ne smije biti stariji od nje, i natuknula kako bi trebao biti čovjek od misli i logike - objavila je Al-Arabiyya. 

Nije prva: Jedna je 'dobrom' mužu nudila 330 milijuna dolara

No, kako javlja Emirates 24/7, ovo nije prvi ovakav oglas. Prije dvije godine je jedna druga neimenovana saudijska milijunašica (33) objavila oglas da traži dobrog supruga. Ona je tada svom budućem izabraniku ponudila 330 milijuna dolara.

Komentari (87)
  • ahahahh "Nesmije se udat za nju radi para" :) e onda nisi trebala govorit da si bogata...

    10. 12. 2013,   23:39
  • he, he, ali pare treba i zaslužiti....

    11. 12. 2013,   00:07
  • Mnogi bi te oženili ali "Stojko" ne diže glavu na milijone nego na dobru guzu..

    11. 12. 2013,   00:57