Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tražila dečka na netu pa izašla na spoj s izgubljenim bratom

None Foto: 24sata/ilustracija 2

Sarah Kemp (42) kaže kako nikada ne bi pristala na izlazak na 'slijepo' da se nije tako oduševila Georgeom Bentleyjem (47). Nije ni znala da je na spoju s bratom

Rastavljena Sarah Kemp (42) prijavila se na internetsku stranica kako bi pronašla srodnu dušu. Oduševila se Georgeom Bentleyjem (47). Izmijenili su email adrese i slike, piše Daily Mail. Tako su se dobro 'poklopili' da su nakon tri mjeseca dopisivanja dogovorili susret u Londonu. Međutim, otkrili su da imaju i više toga zajedničkoga nego što su mislili - roditelje.

- Možete li zamisliti oduševljenje, iznenađenje, veselje i nelagodu koju smo osjećali - rekla je Sarah i dodala kako nikada ne bi pristala na izlazak na 'slijepo', ali je osjećala povezanost s njim. 

Roditelji Felicity i David Bentley razveli su se 1975. godine. Tada šestogodišnja Sarah otišla je živjeti s majkom u Edinnburgh dok je David otišao s ocem u London. Nisu ostali u dobrim odnosima i djeca su izgubila kontakt. Nakon što su odrasli, pokušavali su se pronaći, ali imali su premalo informacija jedan o drugome. Sarah se udala 1989. godine i razvela godinu dana kasnije, ali je zadržala muževo prezime.

- Nisam imao pojma gdje je. Tražio sam Sarah Bentleys i nakon nekog vremena jednostavno odustao - rekao je George. Iako im je bilo neugodno jer je izlazak počeo kao ljubavni susret, a završio kao obiteljsko okupljanje, proslavili su sa šampanjcem i prisjećali se uspomena iz djetinjstva. Stručnjaci kažu kako je za njihovu susret šansa bila jedan prema 500 milijuna, 30 puta manja nego za osvajanje lota.

Komentari (8)
  • 42 i 47 godina?!? hahahahahahha možda,ali x 2 hahahahahahahahahaha

    26. 3. 2011,   16:40
  • Vidio sam leševe koji izgledaju svježije od ovih "četrdestogodišnjaka". :))

    26. 3. 2011,   20:52
  • povratak u budućnost 2

    27. 3. 2011,   09:05