Obavijesti

Viral

Komentari 1

Trči sa psima iz azila, možda ih udome: Pomoć te traži i mačak

Trči sa psima iz azila, možda ih udome: Pomoć te traži i mačak
7

Klub Canicross Croatia poziva na okupljanje, trčanje ili šetnju sa psima u sesvetskoj šumi, a mogu se 'posuditi' i psi iz Dumovca koje će razveseliti šetnja ili trka. Pasoljupci će skupljati i donacije za spas jednog - mačka!

VIDEO

Željeli biste pomoći psima u azilima, niste u mogućnosti da ih udomite, ali jako dobro znate da bi ih šetnja ili trčanje kroz prirodu najviše razveselili? Tim psima i vi možete- bar privremeno- vratiti osmijeh na lice u nedjelju, 15. prosinca, od 10 do 12 potrčati ili prošetati s onima koji traže svoj dom a nalaze se u Dumovcu!

Canicross Croatia, klub za trčanje i planinarenje sa psima, ove nedjelje organizira okupljanje na kojem možete sudjelovati tako da šećete ili trčite sa - psima iz azila. Sudjelovati je, naravno, moguće i s vlastitim psom, svakako pod uvjetom da je fizički i konstitucijom spreman na sportsku aktivnost ili šetnju te da je stariji od godine dana, a ako želite, svoje vrijeme možete pokloniti i nekom od pasa koji traže dom. 

Zagreb: Na Dotrščini organizirana utrka s psima Canicross Zagreb: Na Dotrščini organizirana utrka s psima Canicross Zagreb: Na Dotrščini organizirana utrka s psima Canicross
6
| Foto: Dalibor Urukalovic/PIXSELL


U suradnji sa Skloništem Dumovec, možete izabrati nekog od pasa i taj dan biti njegov najbolji prijatelj koji će ga prošetati sesvetskom šumom, socijalizirati ga s drugim ljudima i psima i pružiti mu aktivnost koja mu je potrebna. Tom ćete psu tako sigurno povećati šanse za udomljenjem, još ako podijelite njegove i svoje fotografije na društvenim mrežama, pohvalite karakter tog dragog bića, spašavate jedan život!

Svi sudionici koji se prijave putem prijavnog obrasca dobit će promotivne vrećice sponzora i sudjelovati u tomboli.
No, ovo okupljanje je posebno i zbog toga jer psi trče i za - mace! Sudjelovanje na ovom okupljanje je besplatno, ali ondje se skupljaju donacije za mačka Damiana iz udruge Prava šapa koji boluje od FIP-a.

Zagreb: Na Dotrščini organizirana utrka s psima Canicross

To je strašna i (donedavno) smrtonosna bolest, a Damian je desetogodišnji mačak pozitivan na mačju sidu. Novootkriveni lijek za FIP je izrazito skup, ali Damian se uspješno oporavlja. Udruga je osnovala fond koji pomaže i ostalima da nabave lijek za mace na svojoj skrbi s dijagnozom FIP-a, a Canicross Croatia želi pripomoći ovim okupljanjem.

Psa iz Skloništa Dumovec možete rezervirati za šetnju ili utrku tako da se javite na facebook stranicu Canicross Croatia ili na mail canicross.croatia@gmail.com. Lokacija okupljanja je kod sesvetske gimnazije (lokacija na Google Maps). Više detalja na Facebook događaju.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'
ŽELI NADAHNUTI DRUGE

Trenerica pokazala svoje tijelo bez poziranja i filtera: 'Muškarci mi govore da sam odvratna...'

Iako je zbog svojih fotografija na Instagramu dobila brojne ružne komentare na račun svog izgleda, Molly to je nije spriječilo da i dalje širi poruku da je svako tijelo lijepo na svoj način

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.