Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Trometarski piton izronio iz školjke i ugrizao ga za penis

Zmije su česta pojava u jugoistočnim azijskim državama. Samo u Bangkoku lokalni su vatrogasci prošle godine uhvatili 35.000 zmija, što je dvostruko više nego prije četiri godine

Jedan je Tajlanđanin hitno prevezen u bolnicu pošto ga je za spolovilo ugrizao trometarski piton koji je vrebao iz zahodske školjke, izvijestili su lokalni mediji. 

- Osjetio sam da me nešto ugrizlo za penis. Kad sam ugledao golemu zmiju, instinktivno sam je ščepao rukama da bih je otjerao - ispripovijedao je za mjesni list Daily News 45-godišnjak kojemu su u bolnici liječnici mjesto ugriza 'zakrpali's čak 15 šavova. 

- Trebao sam biti oprezniji. Prije dva mjeseca vidio sam zmiju u drugome toaletu u kući, zbog čega sam počeo koristiti ovaj. No nije mi palo na um da su povezani kanalizacijskim cijevima - rekao je.

Posebna spasilačka ekipa uhvatila je pitona i pustila ga u divljinu, a Tajlanđanin neće imati zdravstvenih posljedica, piše tajlandski list. 

Zmije su česta pojava u jugoistočnim azijskim državama. Samo u Bangkoku lokalni su vatrogasci prošle godine uhvatili 35.000 zmija, što je dvostruko više nego prije četiri godine. 

U glavnome gradu Tajlanda najčešće zmije su pitoni koji nisu otrovni.

Foto: Ilustracija

Komentari (21)
  • Bile su to borbe pitona

    9. 11. 2018,   11:09
  • Mene vise cudi parket u kupaonici XD

    9. 11. 2018,   12:23
  • Meni nebi imalo gdje stati toliko šavova

    9. 11. 2018,   12:13