Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Troši tisuće funti na operacije: 'Bit ću hodajuća lutka za seks'

None Foto: Profimedia 2

Cindy Moore obožava svoj umjetan izgled i pažnju gdje god se pojavi. Operirala je grudi i usne, koje 'puni' triput mjesečno. Čak je i za svoje registarske tablice naručila slova koja čine riječ 'doll', u prijevodu lutka

Potrošila je tisuće i tisuće funti na svoj plastični izgled, no i dalje nije u potpunosti zadovoljna. Cindy Moore (31) iz Salforda, grada u okolici Manchestera, ustrajna je u svom naumu da postane živa lutka za seks. Tvrdi da muškarci ne mogu prestati gledati u njezine grudi i da joj je to najveća motivacija za nastavak "uljepšavanja".

Cindy Moore | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

- Izbjegavam izlaske u noćne klubove jer dobivam previše pogleda i zvižduka. Pažnja muškaraca mi godi, no ponekad zaborave da sam osoba, a ne doslovno seks lutka, kaže Cindy, koja se planira podvrgnuti još jednoj operaciji grudi i trbuha.

Botox joj, kaže, ne treba, jer je zadovoljna sa svojom kožom. No, ima još jedan cilj - smršaviti.

Cindy Moore | Autor: Profimedia Foto: Profimedia

Na svom izgledu radi od 19. godine. Grudi je platila 7000 funti, a usnice "pumpa" triput mjesečno, što stoji 250 funti po tretmanu. Nakon prekida sa zaručnikom, odlučila je poraditi na sebi.

- Nakon što sam prekinula sa svojim nesuđenim suprugom, pogledala sam se u ogledalo i rekla samoj sebi: Ovo mora otići. Počela sam svakodnevno trenirati, što se na kraju i isplatilo, samouvjerena je Cindy.

Njeno dvoje djece, sin i kći, podržavaju mamin način života, a i ostatak obitelji stoji iza nje. Dosad je, prema vlastitom priznanju, potrošila 10 tisuća funti (oko 80 tisuća kuna) na plastične operacije, a čak je i za svoje registarske tablice naručila slova koja tvore riječ 'doll', u prijevodu lutka.

Komentari (140)
  • dobar stalak za kišobrane!

    21. 8. 2017,   13:04
  • Ak bu te netko htio poseksati.......

    21. 8. 2017,   13:06
  • Blago siromašnima duhom.

    21. 8. 2017,   13:15