Obavijesti

Viral

Tulum: Hladno pivo, Brkovi, Šank. Dom sportova – 15. 10.

Tulum: Hladno pivo, Brkovi, Šank. Dom sportova – 15. 10.
5

Ovogodišnja Tulum turneja, jesenska dvoranska serija koncerata, započet će svoj put u Domu sportova u subotu, 15. listopada

 Prva stanica donosi dosad najžešće izdanje, svezagrebački punk rock Tulum u režiji Hladnog piva, Brkova i Šanka.

Zahvaljujući aktualnom albumu “Dani zatvorenih vrata”, jednom od ponajboljih u karijeri, Hladno pivo je ponovo suvereno zasjelo na vrh regionalne rock scene. Čak sedam singlova skinuto je s tog izdanja, od nastupnog “Vjeruj u mene” do prošli tjedan lansiranog “Dibidusa” kojeg prati sjajan spot režisera Vojana Koceića. Na Tulum, naravno, osim novih songova Mile i dečki donose najbolje iz repertoara, u dvosatnom setu u kojem će se naći sve od “Bubašvaba” naovamo.

Video: Hladno pivo – “Dibidus”

Punk folk wellness petorka Brkovi proteklu je godinu uz brojne klubove punila i najveće dvorane regije. Bend kojeg se malo koji radio usudi pustiti u eter rasprodao je prvo Malu dvoranu Doma sportova u ožujku 2015., da bi potom, poguran odličnim novim albumom “Torzo Dade Topića” napunio i beogradsku Halu sportova početkom prošlog mjeseca. Krcat kalendar dovest će Brkove do velikog broja solo i festivalskih nastupa ovog ljeta, a naposlijetku i do Tuluma u Domu sportova.

Video: Brkovi – “Kurvo prokleta”

Punk rock kvartet Šank dokazao je, napunivši Tvornicu kulture 13. svibnja, da su stvorili sve brojniju, izuzetno vjernu bazu fanova. “Grad je naš”, “Zagreb gori”,  “Ljubav gradu” i “Borac” pjevaju se s visoko podignutim šakama ili surfajući po glavama prvih redova. Ulica već odavno nije imala tako jak i artikuliran stav kao onaj koji progovara kroz pjesme Šanka.

Video: Šank?! – “Borac”

Nakon nositelja Dubioza Kolektiva i S.A.R.S.-a u prvoj te Bajage i Silentea u drugoj sezoni Tulum u svojoj trećoj godini najprepoznatljivije dosad kreće žanrovski određenim smjerom. Punk rock kombinacije spojit će u Domu sportova nekoliko generacija u velikom mosh pitu. Jedna stvar ipak će ostati ista, a to je činjenica da i ovaj put donosi više od četiri koncertna sata za izuzetno povoljnu ulaznicu koja će se moći kupiti već od srijede, 25. svibnja.

Datumi i izvođači na preostala dva Tuluma – u Splitu i Rijeci – bit će objavljeni kroz par tjedana.

Ulaznice u prodaju kreću u srijedu, 25. svibnja po cijeni od 60 kn. Ta cijena će biti na snazi do 17. srpnja, a od 18. 07. se penje na 70 kn. Ukoliko ih ostane ulaznice će se na dan koncerta moći kupiti za 90 kn.

Službena prodajna mjesta:

  • Dirty old shop, Tratinska 18
  • Rockmark, Berislavićeva 13
  • Aquarius CD Shop, Varšavska 13
  • Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
  • Eventimova prodajna mjesta u Hrvatskoj i inozemstvu
  • Online na www.eventim.hr 

 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.