Obavijesti

Viral

Komentari 70

Tužio državu jer se nije htio cijepiti pa dobio vodene kozice

Tužio državu jer se nije htio cijepiti pa dobio vodene kozice
1

Američki tinejdžer koji se 'proslavio' tužbom protiv zdravstvenog odjela savezne države Kentucky nakon zabrane dolaska u školu necijepljenim učenicima, obolio je od vodenih kozica. To je karma, reći će mnogi.

VIDEO

Opasni 'antivakserski' pokret uzima sve više maha diljem svijeta, a sa sobom donosi i brojne žrtve - ljude oboljele od bolesti koje su gotovo iskorijenjene upravo zahvaljujući cjepivima. 

Među njima je i Jerome Kunkel, tinejdžer koji je tužio saveznu državu Kentucky nakon što je ona zabranila svim necijepljenim učenicima da pohađaju školu. Njegova 'anivakserska' tužba završila je u svim američkim medijima, baš kao i najnoviji preokret u cijeloj priči - Jerome Kunkel obolio je od vodenih kozica, upravo zato jer se protiv njih nije cijepio. 

Inače, Jerome se, odbijajući primiti cjepivo, pozvao na vlastiti 'religijska uvjerenja', a njegov je otac za WLWT objasnio da svog sina ne žele cijepiti jer vjeruju da se cjepivo proizvodi od 'abortiranih fetusa'. To, dakako, nema nikakve veze sa stvarnošću, ali vjerujemo da bi se svidjelo umirovljenom vojnom ordinariju Juraju Jezerincu koji je nedavno hrvatski narod stručno informirao da se parfemi rade od 'mesa abortirane djece'. 

Tinejdžerov je odvjetnik izjavio da je Kunkel prebolio vodene kozice te se vratio na nastavu, s obzirom da je sada imun. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Jerome Kunkel smatra da mu je Kentucky svojom politikom cijepljenja uništio školsku godinu, izjavio je njegov odvjetnik, prenosi australski 9News

Tinejdžer je iz škole izbivao od sredine ožujka, kada je zdravstveni odjel savezne države Kentucky izdao mjeru prema kojoj svi učenici koji nisu cijepljeni protiv kozica nisu smjeli dolaziti u školu. Dogodilo se to usred epidemije koja je u samo nekoliko dana zahvatila 32 učenika. 

- Politika države Kentucky od početka je osuđena na propast. Iako necijepljena djeca nisu mogla u školu, ona su se opet zajedno nalazila, između ostaloga, i u crkvi. Najbrži način da se djeca vrate u školu bio je da prirodnim putem dobiju vodene kozice i tako steknu imunitet, izjavio je Kunkelov odvjetnik za medije. 

- Poticanje širenja akutne zarazne bolesti u zajednici demonstrira bešćutno zanemarivanje zdravlja i sigurnosti prijatelja, obitelji, susjeda i ostalih članova javnosti, stoji u odgovoru zdravstvenog odjela Kentuckyja u kojem se navodi da je mjera zamišljena upravo tako da se zaraza ne bi nekontrolirano širila, a čak se i roditeljima male djece savjetuje da djecu ne dovode namjerno u kontakt s drugom zaraženom djecom, kako bi stekla imunitet. 

- Oni su ljudi duboke i trajne vjere i snažnih religijskih uvjerenja. Ni u jednom trenutku nisu zažalili što nisu cijepili sina, zaključio je na kraju odvjetnik obitelji Kunkel, ali pritom nije objasnio koja to religija ili sveta knjiga zabranjuje cijepljenje. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 70
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.