Obavijesti

Viral

Komentari 24

U glavu si zario nož od 20 cm! 'Nisam više mogao disati, pa...'

U glavu si zario nož od 20 cm! 'Nisam više mogao disati, pa...'
1

Rusija: Na šokantnom videu koji je snimljen kada su policajci pronašli muškaraca, prilično je jezivo vidjeti muškarca s nožem u lubanji kako priča i ponaša se kao da je sve najnormalnije i u najboljem redu

VIDEO

Rus je samo pukim čudom ostao živ nakon što si je u glavu zabio kuhinjski nož dužine 20 centimetara. Učinio je to, kako kaže, jer je htio napraviti još jednu rupu s kojom bi lakše disao.

Prošloga tjedna, policija u gradu Donetsku u ruskoj regiji Rostov, pronašla je lokalnog mještanina koji je klečao na polju, a iz glavu mu je virio golemi nož. Gotovo svih 20 cm oštrice zarinuo je lubanju. Međutim, muškarac je bio pri svijesti i prema svemu sudeći, nož nije izazvao ozbiljnije oštećenje mozga. 

'Moj mozak ne diše....'

Kad je šokirani policajac pitao zašto si je zarinuo nož u glavu, muškarac je mirno odgovorio: 'Teško sam disao kroz nos, pa sam nožem htio napraviti još jednu rupu da kroz nju može ulaziti zrak. No nož je zapeo i nisam ga mogao izvući...'

- Moj mozak ne diše, zato mi je nož zapeo u glavi - ustvrdio je. 

- Nemojte dirati, ne dirajte - čuje se policajac na snimci događaja koja se već nekoliko dana vrti na društvenim mrežama.

- Sjedite kao i do sad, ne mičite se... ne naginjite glavu - naređivao je muškarcu kojemu je golemi nož virio iz glave. 

Muškarac, 41-godišnji Yury Zhokhov, inače radnik u tvornici, pažljivo je prevezen u lokalnu bolnicu. Šokirani liječnici nisu se usudili dirati nož zbog straha da bi bilo kakvo pomicanje moglo izazvati nepopravljivo oštećenje mozga.

Šokirao medicinsko osoblje

- Bilo je strašno. Čak i naše najiskusnije medicinske sestre koje su već svega nagledale, sigurno neće  zaboraviti ovaj slučaj - izjavio je glasnogovornik Hitne pomoći novinarima. 

- Napravili smo rentgen koji je pokazao da je nož zabijen točno u sredini između dvije polutke mozga. Lokalna bolnica nazvala je regionalnu bolnicu i zatražila da pošalju svoje specijaliste u pomoć - dodao je.

Ubrzo su stigli neurokirurzi iz regionalne bolnice u Rostovu i uklonili nož, a Zhokhov je srećom preživio zahvat i dobro se oporavlja. 

Na šokantnom videu koji je snimljen kada su policajci pronašli muškaraca, prilično je jezivo vidjeti muškarca s nožem u lubanji kako priča i ponaša se kao da je sve najnormalnije i u najboljem redu

U bolnici kažu da će Zhokhov ostati na intenzivnoj njezi još tjedan dana, pa će ga potom premjestiti u psihijatrijsku ustanovu na promatranje, piše Oddity Central.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 24
VIDEO

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.