Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Pet dana - pet kupona: Osvojite čak 20 tisuća kuna

None Foto: Dreamstime

Dvije prilike, pošaljete li svakog dana jedan kupon sudjelujete u izvlačenju za 1000 kuna, ili ih skupite svih pet i sudjelujte u izvlačenju glavne nagrade od 20 tisuća kuna

Od utorka, 26. rujna, do subote, 30. rujna, svaki dan objavit ćemo po jedan nagradni kupon. Samo jedan vam je potreban kako biste osvojili poklon bon u vrijednosti od 1000 kuna.

Tijekom pet dana izvući ćemo pet dobitnika, a sve što trebate napraviti je izrezati barem jedan kupon i poslati ga na našu adresu: P.P. 552, 10001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “24sata ti daruje 25.000 kuna”. Što više kupona pošaljete, veće su vam šanse za osvajanjem nagrade. Sakupite li svih pet kupona možete osvojiti poklon bon u vrijednosti od čak 20.000 kuna.

Kupone pošaljite na gore navedenu adresu, a u bubanj ulaze svi koji stignu do 10. listopada do 9 sati. Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata, Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije, u utorak, 10. listopada.

Prvo će se izvlačiti glavna nagrada - dobitnik 20.000 kuna, a zatim pet dobitnika nagrade od 1000 kuna. Najsretniji među vama, koji osvoji glavnu nagradu, bit će objavljen u tiskanom izdanju 24sata i na portalu 24sata.hr u roku od deset dana nakon izvlačenja.

Svi sudionici suglasni su s objavom njihova imena i fotografije za potrebe priređivača nagradne igre te na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih na kuponima u promocijske i sve ostale komercijalne svrhe 24sata.

Tema: Igra bez granica!

Komentiraj, znaš da želiš!