Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

'U uvodnim špicama filmova su tajne poruke. Jeste ih vidjeli?'

None Foto:

Teoretičari zavjera koji smatraju da iluminati upravljaju cjelokupnim svjetskim poretkom smatraju da tajno društvo ubacuje svoje simbole u globalno poznate brendove

Ljudi koji su skloni vjerovati u teorije zavjera tvrde da su simboli iluminata prisutni u u mnogim popularnim brendovima, pa su ih tako pronašli u uvodnim špicama velikih filmskih kompanija.

Teoretičari zavjera uvjereni su da iluminati postoje i kontroliraju cijeli svjetski poredak, a umetanjem svojih simbola u globalno prepoznatljive brendove pokazuju svoju nadmoć.

1. 20th Century Fox

Svako slovo u engleskoj abecedi ima svoju numeričku vrijednost. Pa prema tome, u slučaju američke filmske kompanije 20th Century FOX, slovo F = 6, slovo O = 60, a slovo X = 600. Kada se se zbroji, ispada da je Fox preveden u brojeve 666, odnosno vražji broj. 

1. Fox News

Foto: Screenshot/youtube

Isto vrijedi za američku televizijsku mrežu Fox News, koja je podružnica 20th Century Foxa. U njihovom brendu Fox je ponovno prepoznat u svojem numeričkom prijevodu kao vražji broj.

Foto: Screenshot/youtube

3. Walt Disney

Čak su i u logotipu Walta Disneyja pronašli tajnu simboliku. Tamo su kombinaciju brojeva 666 pronašli u načinu na koji su ispisana slova D, i i y.

4. Warner Bros. Pictures

U logu Warner Bros teoretičari zavjera su u slovu B prepoznali broj 13, koji je vrlo važan broj kod iluminata, jer ga isto kao 666 pripisuju Sotoni. 

5. Columbia Pictures

U špici filmske kompanije Columbia Pictures, inače podružnice japanskog konglomerata Sony, pronašli su mnoštvo simbola koje povezuju s iluminatima: oblak u obliku piramide, plamenu zvijezdu, dugu sedam stepenica - što je broj koji predstavlja Boga.

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Komentari (48)
  • Koji glup i ne potreban clanak

    17. 10. 2018,   07:17
  • Svasta su oni nesto pronasli....sve osim terapije.

    17. 10. 2018,   07:47
  • Nekome je očito dosadno pa ne zna kud bi od dosade pa izmišlja gluposti.

    17. 10. 2018,   07:31