Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Udana čuvarica (28) u zatvoru seksala se s razbojnikom (21)

None Foto: SWNS 3

Majka dvoje djece tvrdi da je s mlađahnim zatvorenikom bila samo prijateljica, no u njegovoj ćeliji navodno su našli ljubavna pisma. Dala je otkaz kad je počela istraga

Udana Giselle Woodford (28) iz Velike Britanije morala je dati otkaz na mjestu čuvarice u zatvoru nakon što se doznalo da se u sobi za ispitivanje seksala sa zatvorenikom. Nakon što su Jonathana Forresta (21) pustili iz zatvora navodno su se nastavljali viđati u hotelu nedaleko Jonathanove kuće. Giselle je osuđeniku dodijeljena kao osobna nadzornica te mu je trebala pomagati i dijeliti savjete.

- Svi su znali da to rade. Došla bi u njegovu ćeliju i stalno se smijala - rekao je izvor iz zatvora i dodao da misli da se Giselle palila na njegov macho stil i bildanje. Jonathan, član bande, osuđen je na četiri godine znog brutalnog razbojstva. Afera između čuvarice i zatvorenika otkrivena je dok su njega premještali u drugi zatvor te su mu našli ljubavna pisma koja mu je čuvarica slala. Uprava je odmah pokrenula istragu te je Giselle dala ostavku. 

- Bilo je to samo blisko prijateljstvo. Što je loše u tome? Slala sam mu čestitku za rođendan, ništa više nemam za reći - kazala je Giselle koja sa suprugom Garryjem ima dvoje djece.

Komentari (6)
  • njemu je bilo super.

    2. 11. 2010,   07:53
  • A bogme je zgodan, haha

    2. 11. 2010,   15:18
  • ma boli je briga,glupa je samo sto mu je slala pisma,moralno nije jer je u braku,ali danas je sve nenormalno postalo normalno,mali je zgodan i nije mu odoljela,hehe...tko bi? MARIJA TEREZA

    4. 11. 2010,   17:40