Obavijesti

Viral

Komentari 15

Uhitili su 'princa Crne Gore': I Pamelu Anderson je odlikovao

Uhitili su 'princa Crne Gore': I Pamelu Anderson je odlikovao

Stefan Černetić, nastanjen u Torinu, uhićen je u Italiji jer se godinama lažno predstavljao, ni više ni manje, nego kao princ od Crne Gore i Makedonije...

VIDEO

Stefan Černetić (57) godinama se predstavljao kao princ od Crne Gore. Kao predstavnik crnogorske kraljevske obitelji sudjelovao je na brojnim manifestacijama srdačno dijeleći kraljevska odlikovanja.

Černetić je lažnim identitetom stekao brojne ugledne prijatelje. Na Facebooku je profil napunio fotografijama s gala večera i primanja poznatih, a s web stranice plasirao je lažne vijesti o sebi.

Nastanjen u Torinu, svijet je prevario predstavljajući se kao potomak Crnojevića i "princ od Crne Gore i Makedonije". Krajem svibnja tako se u Ateni družio s princezom od Grčke i Danske, Irenom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Prije toga, u društvu šeika i modela, bio je na utrci Formule 1 u Monaku.

Pamela Anderson je pred njim klečala

Poznata playboy zečica Pamela Anderson pred prestolonasljednikom Crne Gore i Makedonije na jednom je prijemu klekla kako bi od njega primila titulu "grofice od ljiljana Santa Marije Ligure". Proglasio je Černetić tada "Velikom damom Crne Gore", a njene sinove "crnogorskim vitezovima".

'Nemamo princa, a sigurna ga ne dijelimo s Crnom Gorom'

U elitnom odmaralištu u Veneciji crnogorski princ napravio je oveći račun, a njegov menadžer potom ga je proslijedio makedonskoj ambasadi u Italiji. Ispostavilo se to kao njegov prvi i jedini krivi potez otkad se predstavlja prestolonasljednikom.

- Ne šaljite nam račune, princa nemamo, a sigurno ga ne dijelimo s Crnom Gorom, odgovorili su iz ambasade. Obavijestili su i talijansko Ministarstvo unutarnjih poslova nakon čega su pokrenuli postupak. 

Policiji četiriju okolnih gradova poslane su slike Černetića i njegova suradnika s uputom da obrate pažnju na Mercedes okićen crnogorskim zastavama, piše Blic.

Talijanski mediji ne navode zašto je za otvaranje procesa i uhićenje bilo potrebno godinu dana. Potvrdili su pak da su pri uhićenju zaplijenjene diplomatske putovnice i naljepnice, međunarodne nagrade, razne diplome te potvrda kraljevske kuće Crne Gore.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 15
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.
Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'
NEKI PIŠU DA JE SLADAK...

Hrvati su 'zatrpali' Plenkovićev TikTok: 'Daj 100 €', 'Po tebi sam nazvala mačku', 'Čekamo Zoku'

Dobro došli na moj službeni TikTok profil! Moji mlađi suradnici često mi govore da je vrijeme za priključenje novim komunikacijskim tehnologijama, poručio je Plenković u uvodnom videu...