Obavijesti

Viral

Komentari 19

'Ukleta autocesta': Iz očaja su pozvali i ženu koja skida uroke

'Ukleta autocesta': Iz očaja su pozvali i ženu koja skida uroke
1

Njemačka: Melanie Rüter (48) tvrdi da je razgovarala s prirodnim bićem i da je osjetila vrlo negativnu energiju. No nesreće se i dalje događaju gotovo svaki dan

VIDEO

Stavili su drvene križeve kao spomenike. Postavili su prometnu signalizaciju i brojna upozorenja, ograničenje brzine, a policija redovito patrolira. No i dalje autocesta A2 odnosi živote. Samo prošle godine na njoj je bilo 3538 nesreća i poginulo je 11 ljudi.

Bild piše da je riječ o dijelu autoceste A2 koji prolazi Donjom Saskom. Vlasti su nemoćne pa su odlučile angažirati Melanie Rüter (48) koja skida uroke.

- Imam dar da vidim vilenjake i trolove u svojoj okolini, dakle energiju prirode. Htjela sam razgovarati s prirodom kako bi riješila problem autoceste A2 - kaže Melanie. Pisala je ministarstvu prometa u Hannover i dobila je odgovor prometnog ureda.

- Pitali su me koliko bi moje usluge koštale. No ja nisam tražila nikakav novac - kaže Melanie.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

U lipnju su radnici nju i njezinog dečka koji se specijalizirao za komunikaciju sa životinjama, odvezli na kontrolnu vožnju na pet kritičnih točaka. 

- Osjetili smo vrlo tužnu energiju, prirodno biće je bilo narušeno, pričala sa s njim i ispričala mu se jer smo mu uzeli njegov teritorij. On je to prihvatio i odlučio se povući - tvrdi Melanie.

No dodaje kako vlasti nisu baš uvjerene da im ona može pomoći pa zasad druge akcije nisu planirane. U ministarstvu prometa Donje Saske kažu kako ne vjeruju da bi se problem nesreća mogao riješiti uz pomoć duhovnosti.

- Da su nas prije kontaktirali do ovoga ne bi niti došlo, a lokalne prometne vlasti su nam u međuvremenu obećale da sigurno više neće biti takvih akcija - kažu. 

Činjenica je da Melanie očito nije baš puno pomogla jer su samo u ponedjeljak opet bile dvije prometne nesreće. U prvoj je jedan vozač teško ozlijeđen i bori se za život. Nakon toga došlo je do gužvi u kojoj se dogodio drugi sudar. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'
'LJUDI MISLE DA JE PATKA'

Salon u Požegi nudi besplatne tetovaže Plenkovića na prsima: 'Već sam dogovorio 4 termina'

Iako se radi o neobičnoj ponudi, postoje oni koji su zainteresirani doživotno na koži nositi predsjednika HDZ-a

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”
NAGRADNA IGRA

Donosimo pravila nagradne igre “Osvoji ljetovanje za cijelu obitelj”

Od 22. travnja do 26. travnja čitatelji tiskanog izadanja 24sata moći će sakupiti kupone i osvojiti odmor za cijelu obitelj.
Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"
NAGRADNI NATJEČAJ

Pravila SMS natječaja za pretplatnike „Osvoji vrećicu za reciklažu"

Pretplatnici tiskanog izadnja 24sata u ponedjeljak 22. 4. imat će priliku osvojiti vrećicu za reciklažu.