Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Ukleta lutka nas terorizira, ne možemo je se nikako riješiti"

None Foto: Screenshot/YouTube/De Pelicula Atv

Peru: Djeca se bude s modricama i ogrebotinama, lutka moli bez da itko pritisne gumb na njoj. Obitelj tvrdi i da se lutka tijekom noći sama premješta

Obitelj iz Perua tvrdi da ih sedam godina terorizira lutka. Obitelj Nunez tvrdi da su svjedočili različitim paranormalnim aktivnostima plavokose lutke imena Sarita. Ivonne Nunez, majka troje djece, kaže kako su lutku dobili na dar od nećakinje koja je u međuvremenu umrla. Obitelj tvrdi da su se čudne stvari počele dešavati nakon što je nećakinja umrla.

- Nismo se jednostavno mogli natjerati da se riješimo lutke jer nam je ona jedina uspomena na pokojnu nećakinju - kaže Ivonne.  

Lutka, kada se stisne gumb moli Oče naš. Obitelj tvrdi da je lutka, nakon smrti djevojke počela moliti sama od sebe, bez da bi itko pritisnuo gumb. Tvrde i da su ju nekoliko puta prije spavanja ostavili u jednom kutu doma, ali bi ju ujutro našli na stolu, kauču ili nekom drugom mjestu.

Tvrde i da se djeca ujutro bude s modricama i ogrebotinama koje im je, uvjereni su, nanijela "opsjednuta" lutka. Angie Nunez tvrdi da je nekoliko puta čula neobične zvukove, osjetila neobičnu prisutnost u svojoj sobi i vidjela sjene po mraku.

- Svaku noć mi se čini kao da me netko iz kuta gleda - tvrdi Angie. Kaže kako se ona i njezina tri brata žele riješiti lutke, ali njihova majka to ne želi. Majka je pak odlučila pozvati ženu koja razgovara s anđelima. Ona im je rekla da osjeća prisutnost u kući, a vjeruje se da je to nećakinja koja je umrla u jednoj od soba. Da li je žena uspjela otjerati duhove nije poznato, piše OddityCentral.

Komentari (60)
  • Neka probaju izvaditi baterije iz lutke pa da vide hoće li se ona onda moliti.

    17. 5. 2017,   21:03
  • I nas teroriziraju političari iz dana u dan ovi bar mogu izvaditi baterije ili je baciti u vatru a mi ???? Nema pomoći 😬😬

    17. 5. 2017,   21:11
  • Mene plaše lutke i vrtni patuljci. Uvijek zabrijem da kad okrenem glavu oni/one me pogledaju.

    17. 5. 2017,   21:53