Obavijesti

Viral

Komentari 162

Danas možete osvojiti World of Warcraft: Mists of Pandaria

Danas možete osvojiti World of Warcraft: Mists of Pandaria
7

Prosinac, poznat kao mjesec darivanja, započinjemo nagradnom igrom koja će se svidjeti svim pravim gamerima i ljubiteljima napetih i grafički naprednih PC igara!

VIDEO

Ako svoje slobodno vrijeme najviše volite provoditi sa svojim gamepadom, mišem ili tastaturom u fantasy svijetu budućnosti i prošlosti, razvijajući strategije i vodeći ratove ili igrajući nogomet na najvećim svjetskim stadionima, ova nagradna igra je kao stvorena za vas! Algoritam i portal 24sata.hr poklanjaju vam ukupno 15 najpopularnijih, najprodavanijih i najnaprednijih PC igara, a na vama je samo da na našoj stranici pronađete njihovu sliku, kliknete na nju te se upisivanjem osobnih podataka u nagradni obrazac prijavite za sudjelovanje.

Slika igara će se NASUMIČNO pojavljivati na rubrikama i podrubrikama portala 24sata.hr, a primjer navedene slike možete vidjeti u galeriji iznad ovog članka.

Igra se održava u pet ciklusa - svakog dana nagrađujemo tri dobitnika jednom igrom, a sudjelovati možete tri puta u danu do 08. prosinca u 11 sati:
1. ciklus  - Od 03. - 04. prosinca u 11 sati poklanjamo 3  x Assassin's Creed 3 
2. ciklus  - Od 04. - 05. prosinca u 11 sati poklanjamo 3  x Call of Duty Black Ops 2
3. ciklus  - Od 05. - 06. prosinca u 11 sati poklanjamo 3  x Pro Evolution Soccer 2013
4. ciklus  - Od 06. - 07. prosinca u 11 sati poklanjamo 3  x Guild Wars 2
5. ciklus  - Od 07. - 08. prosinca u 11 sati poklanjamo 3  x World of Warcraft: Mists of Pandaria

Izaberite svoju omiljenu igru ili igrajte svaki dan za svaku od njih i povećajte svoju šansu za dobitak! Sretno!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Objava dobitnika

Nakon svakog ciklusa ćemo slučajnim odabirom putem računala izvući tri dobitnika, a njihova imena objavljivat ćemo svakog dana iza 12 sati u podrubrici Nagradne igre. Sretni dobitnici će o dobitku biti obaviješten telefonskim putem, a u slučaju da imaju prebivalište izvan Zagrebačke županije nagrada će im biti dostavljena na kućnu adresu.

Osvojiti možete...

Assassin's Creed 3
Zavirite u sjećanje i saznajte kako je izgledala borba Templara i Assassina za vrijeme Američkog građanskog rata. Dugo očekivani Assassin's Creed III odvodi nas u Sjevernu Ameriku 18. stoljeća gdje se američki kolonijalisti bore protiv britanske ugnjetavačke čizme. Ispod kapuljače ovog se puta skriva Connor i njegovo indijansko podrijetlo. Uz noževe skrivene u rukavima, ubojit arsenal upotpunit će smrtonosna sjekira Tomahawk. Uz novitete u multiplayeru tu je posve nova borba brodova. Golemo prostranstvo Assassin's Creeda III nadmašuje samo njegova maestralna akcija. Detaljnije informacije možete pronaći ovdje.

Call of Duty Black Ops 2
Stiže nam Call of Duty: Black Ops 2. Igra o kojoj svi pričaju i koju svi igraju. Novi nastavak najpopularnijeg serijala današnjice uvodi pravu revoluciju. Igra će predstaviti tehnologiju i oružje budućnosti u zamršenoj priči drugog Hladnog rata. Proživite događaje od osamdesetih godina prošlog stoljeća pa do dvadesetih godina ovog stoljeća. Vraća se protagonist prvog Black Opsa – Alex Mason, a ovog puta pridružit će mu se sin David. Ono što definira igre Call of Duty igre njihov je frenetičan i fantastičan multiplayer koji će vrlo brzo od početnika učiniti profesionalca. Doktorirajte Killstreakove i uživajte u njihovom korištenju kao nagradu za sjajno igranje. Budućnost je crna, ali nemojte i vi ostati u tami, nabavite Black Ops 2. Detaljnije informacije možete pronaći ovdje.

Pro Evolution Soccer 2013
Već smo se navikli da je jesen vrijeme kada dolaze nove nogometne simulacije. Prva ove godine je Konamijev Pro Evolution Soccer (ili skraćeno PES). Izbrusite svoju vještinu i postanite najbolji igrač svijeta u igri koja se vraća svojim korijenima u kojima se cijeni individualna sposobnost. Precizno kontrolirajte svaki potez u novom sistemu kontrole igrača i njegovog primanja lopte. U dijelu sekunde stvorite terensku prevagu koja će vam u konačnici odnijeti pobjedu. Po prvi puta zaigrajte brazilsku ligu i probajte napraviti nešto s Dinamom u Ligi prvaka. Radi sitnica nogomet je najvažnija sporedna stvar na svijetu. Detaljnije informacije možete pronaći ovdje.

Guild Wars 2
ArenaNet je 2007. godine najavio kako kreće u izradu nastavka svog popularnog MMORPG-a. Nekoliko milijuna igrača, koliko ih je igra tada imala, nestrpljivo je čekalo trenutak kad će koračati preuređenom Tyriom – prekrasnim svijetom fantasyja   starijim za dodatnih 250 godina. Na raspolaganju igračima bit će četiri rase koje su već upoznali i jedna potpuno nova, osam klasa, a maksimalni nivo podignut je na 80. Glavni novitet igre jest da oružja utječu na to koje sposobnosti vaš lik ima. Broj sposobnosti koje ćete imati na sučelju bit će ograničen na deset pa ćete prije svake borbe morati taktički razmisliti što vam je uistinu potrebno. Morat ćete zaboraviti na standardan princip zadataka pošto Guild Wars obiluje raznovrsnim dinamičnim događajima u kojima sudjeluju svi koji se nalaze u zadanom području! Detaljnije informacije možete pronaći ovdje.

World of Warcraft: Mists of Pandaria
Mists of Pandaria, četvrta ekspanzija za najpopularniji MMORPG svih vremena, World of Warcraft. Sukob između Alliance i Horde koji bi mogao uništiti cijeli Azeroth samo što nije eruptirao. No, onda... pojavit će se misteriozni otok, kraljevstvo Pandaria. Njihov kontinent bio je skriven više od deset tisuća godina, nešto što rat nije uspio iskvariti. No događaji u Cataclysmi osjetili su se i na Panadariji, radi njih više nisu mogli ostati skriveni. Vrijeme je da se Pandareni priključe svijetu, otkriju svoje sposobnosti borilačkih vještina i izaberu hoće li se prikloniti Alliancei ili Hordi. Detaljnije informacije možete pronaći ovdje.

Detaljna pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

VAŽNO! Svi sudionici za koje se utvrdi da su za sudjelovanje u nagradnoj igri koristili zlonamjerne programe bit će isključeni iz izvlačenja.

Ako ne vidite sliku za prijavu provjerite je li vam uključen ad/popup blocker te ga isključite.
Ako ne možete kliknuti na sliku, možda imate nepodržanu verziju
Flash Playera (potreban je Flash Player verzije 8 ili noviji). Obnovite svoj Flash player ili pristupite igri preko Google Chromea, a ako ga nemate, skinite ga OVDJE.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 162
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.