Obavijesti

Viral

Komentari 0

Uključite se u igru portala Budi IN i osvojite super nagrade

Uključite se u igru portala Budi IN i osvojite super nagrade
1

Budi IN vas i ovog tjedna daruje super nagradama! Uključite se jer na vrlo jednostavan način imate priliku osvojiti kino ulaznice, putnu torbu ili mp3 player!

VIDEO

Naša ovotjedna nagradna igra je u znaku Berlina, a petoro sretnika nagrađujemo darovima koji će vam put do jedne od najfascinantnijih metropola učiniti zanimljivijim i lagodnijim. Uključite se i osvojite mp3 player SanDisk Sansa (8GB), putni kofer i kino ulaznice za Gold Class kino u Arena centru u Zagrebu.

Kako do nagrade?

Za osvajanje nagrade je potrebno samo malo truda i malo više sreće - posjetite Budi IN, potražite nagradno pitanje, a odgovor nam zajedno sa svojim podacima pošaljite na mail.

Nagradna igra traje do 15. svibnja 2012. godine u  11:00 sati nakon čega ćemo slučajnim odabirom izvući dobitnika i njihova imena objaviti na www.budi.in.

O Berlinu

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Berlin je glavni grad Njemačke i, odmah nakon Londona, drugi po veličini grad Europske unije. Ova njemačka metropola nije samo povijesno, nego i kulturno, političko i ekonomsko središte Starog kontinenta. Zbog povoljnih cijena i bogatih sadržaja, Berlin jednostavno ne smijete zaobići. Iako je veći dio grada stradao za vrijeme Drugog svjetskog rata, obnavljanje starih i izgradnja novih građevina označila je transformaciju Berlina u jednu od najljepših i najzanimljivijih europskih, ali i svjetskih metropola. Kontroverzna povijest grada ostavila je za sobom brojne povijesne spomenike, a duh Zapada prisutan je u moderno uređenim klubovima, luksuznim brandovima te svjetski poznatim hotelima i restoranima koji su ugostili imena poput Brada Pitta, Angeline Jolie, Michaela Jacksona. Ima nešto u tom Berlinu- složila bi se većina turista!

Najbolja opcija dolaska do Berlina je zrakoplov. Vožnja je najbrža, a cijene povoljne. Od 3. lipnja Lufthansa uvodi direktne letove prema Berlinu iz Zagreba, Dubrovnika, Splita i Zadra već od 49 eura za jedan smjer, a u cijenu su uključene sve takse i pristojbe. Karte se mogu kupiti već danas. Dodatno, prikazom ukrcajne propusnice, kod partnera Luhthanse ostvaruje se pravo na posebne popuste i druge pogodnosti. Svaki se mjesec osiguravaju nove pogodnosti što je ujedno i dodatna motivacija za posjet europskoj prijestolnici.

Kako bi vam put do Berlina bio što udobniji, Lufthansa vas daruje luksuznim putnim koferom ili mp3 playerom, a za one manje sretnije, koji će ovog mjeseca ipak ostati doma, tu su 3 x 2 karte za filmski hit „Što očekivati kad očekujete“ s Jennifer Lopez i Cameron Diaz.

Herzlich willkommen in Berlin!

Pravila nagradne igre pročitajte ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj
POGLEDAJTE KOMPILACIJU

VIDEO Cesta za nigdje, zebra ni za što, stepenice ni do čeg: Ovo su bizarne gradnje u Hrvatskoj

HRVATSKA: Ovo nema nigdje na svijetu, pomislili smo često kad bismo ugledali neku novu građevinsku soluciju koje su se Hrvati dosjetili. Nešto je tu privatne gradnje, za većinu su odgovorne vlasti, a zajednička osobina im je bizarnost. Nešto od ovoga je u međuvremenu popravljeno ili je nestalo, ali fotografije nam ostaju. Ovo su najčudnija i najbizarnija građevinska rješenja u Hrvatskoj.

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'
POGLEDAJTE VIDEO

Air Plenković je postao TikToker. Objavio prvi video. Netko mu je dobacio loptu: 'Jel bilo dobro?'

Radujem se našim raspravama i dijalogu, rekao je Andrej Plenković koji se uključio na TikTok. Njegov prvi video u sat vremena pregledan je oko 6000 puta
VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'
POTEZOM NASMIJAO INTERNET

VIDEO Dalmatinski Spiderman spustio se niz zgradu: 'Možda se nečiji muž ranije vratio doma...'

HRVATSKA - Nižu se reakcije na snimku starijeg gospodina koji se spušta niz zgradu na ne baš uobičajen način. Objava na popularnoj Instagram stranici "Dnevna doza prosječnog Dalmatinca" je u kratkom roku prikupila na stotine 'lajkova' i komentara, a starijeg gospodina su neki s razlogom prozvali - Dalmatinski Spiderman. "Možda je muž ranije došao doma", "Barem ima gaće na sebi", "Bježi od svoje kuće i ukućana", "Išao je viriti susjedu koja se presvlači", samo su neki od komentara. Što ga je nagnalo da se na ovaj način spušta niz zgradu vjerojatno nećemo doznati, ali ima onih koji krivca vide u južini.