Obavijesti

Viral

Komentari 9

Uključite se u natječaj jer darujemo sve za vjenčanje!

Uključite se u natječaj jer darujemo sve za vjenčanje!
3

Portal Budi.IN i Dani vjenčanja daruju jednu sretnicu svime što joj je potrebno za najvažniji dan u životu. Uključite se u natječaj i budite najljepša mladenka!

Frizura, šminka, a tek vjenčanica – da slatke brige budu još slađe, pobrinuli su se portal Budi.IN i Dani vjenčanja koji vas poklanjaju velikim svadbenim paketom kako biste bili najljepša mladenka!

Kako do nagrade?

Put do nagrade je jednostavan - potrebno je popuniti obrazac za prijavu, napisati kako vas je vaš odabranik zaprosio, uploadati vašu zajedničku fotografiju te pričekati glasovanje čitatelja i žirija. Prijaviti se možete do 25. rujna na www.budi.in!

Najsretnija mladenka osvaja super nagrade

Salon Vjenčanica Katjusha: vjenčanica u najam u vrijednosti 2.000 kn
Frizerski salon Bouvier: poklon bon za vjenčanu frizuru i ugradnju noktiju u vrijednosti 500,00 kn
Pro Tan Solutions Croatia: poklon bon za spray tanning u vrijednosti 200,00 kn
Radix kozmetika: poklon paket Guerlain kozmetike
Zaks: poklon bon u vrijednosti 500,00 kn
Cvjetni atelier Mirela: vjenčani buket
Beauty Wedding Albums: poklon bon u vrijednosti 1.000 kn za izradu wedding albuma ili wedding booka
Jeordies: muška kravata
Idol plus: vjenčani make up by Lidija Tolić

Prijavite se jer sve ove nagrade mogu biti vaše! Sretno!

O Danima vjenčanja

Od 4. do 6. listopada na Zagrebačkom Velesajmu u paviljonu broj 5. održati će se „slavljenički“ Dani vjenčanja powered by Dolcela.

Za sve zaljubljene parove koji pomno biraju svaki detalj za svoje vjenčanje, pripremili smo mnoštvo noviteta i modnih trendova, novih izlagača koji će na dnevnim modnim revijama ali i svojim promotivnim prostorima predstaviti najnovije kolekcije vjenčanica, odijela, vjenčanog prstenja, cvjetnih dekoracija…

Dok mladenke biraju svoju vjenčanicu ili razgledavaju paletu make up-a by Guerlain, mladoženje mogu zaviriti u najnovije modele automobila Opel i Chevrolet koje predstavlja PSC Zagreb ili pak „škicnuti“ modele mobitela i tableta Samsung i Smartson koje vam donosi „MMM – Agram servis“. Kako vam ni početak bračnog života ne bi bio previše stresan, jer znamo, ljubav ide kroz želudac, generalni sponzor Dana vjenčanja 2013. – Podravka pripremila je za vas mnoštvo delicija ali i kuharskih radionica na kojima ćete moći naučiti male tajne kulinarstva.

 Očekuje vas preko 150 izlagača, veliki broj nagradnih natječaja s bogatim nagradnim fondom te tradicionalnim projektima „Budi mladenka“ i „Naj par“.

Kao i svake godine do sada, Dani vjenčanja imaju humanitarni karakter. Ovogodišnja humanitarna akcija namijenjena je radu i djelovanju Humanitarne udruge “fra Mladen Hrkać“. Humanitarna udruga “fra Mladen Hrkać” je osnovana 16. lipnja 2012. godine s ciljem pomaganja osobama sa zdravstvenim poteškoćama koje dolaze na liječenje u Zagreb a žive izvan Hrvatske. Pružanje pomoći korisnicima i njihovim obiteljima se ogleda u vidu osiguranja smještaja, hrane, prijevoza, rješavanja administracije, psihološke pomoći te školovanja. Kupnjom ulaznice i vi možete pomoći radu Udruge.

Dani vjenčanja otvaraju svoja vrata u petak, 4. listopada od 15 sati, a trajat će do 20 sati, te u subotu i nedjelju od 10 – 20 sat. Cijena ulaznice je 15 kn.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Komentari 9
VIDEO

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju
NIJE IM ZANIMLJIV GRAH...

'Prvi maj' na Jarunu: Ekipa okrenula dva janjca na ražnju

ZAGREB - Praznik rada mnogi građani iskoriste za roštiljanje. Pomama za klupicama i kućicama iz godine u godinu je sve veća. Čitatelj nam je poslao snimku jedne ekipe koja je odlučila ispeći dva janjca...

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti
Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta