Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Umro za vrijeme seksa i slomio penis transrodnoj prostitutki...

Jennifer koja se operirala te izgleda kao žena, ali zadržala je muške spolne organe zadobila je teške ozlijede penisa, nakon što je njezin klijent preminuo za vrijeme seksa

Transrodna prostitutka Jennifer iz Miamija tužila je suprugu preminule mušterije. Od nje traži 20.000 dolara jer je njezin suprug Miguel preminuo tijekom seksa s njom i pri tom joj slomio penis.

Jennifer je gostovala u TV emisiji koja funkcionira po principu sudnice, publika u studiju potpuno je zanijemila nakon što je transrodna prostitutka optužila Silviju, udovicu preminule mušterije, prenosi Daily Mail. Na društvenim mrežama, epizoda ove emisije ima preko pet milijuna pregleda.

Jennifer koja se operirala te izgleda kao žena, ali zadržala je muške spolne organe zadobila je teške ozlijede penisa, nakon što je njezin klijent preminuo za vrijeme seksa.

Naime, Jennifer tvrdi kako ju je Silvia unajmila povodom 60.rođendana svoga supruga te je zbog teške financijske situacije Jennifer, po zanimanju maserka, pristala na posao.

- Silvia mi je dala 250 dolara kad sam došla te me je ostavila sama sa svojim suprugom rekavši da ću drugu polovicu dobiti nakon što njezin suprug i ja završimo. Kad smo ušli u sobu, Miguel mi je rekao da skinem svu odjeću sa sebe jer zna da sam transrodna. Rekao je kao želi da ja penetriram u njega. Sve je bilo u redu i uživao je, ali odjednom, Miguel se počeo tresti i grčiti te je preminuo. Moj spolni organ ostao je zaglavljen u njemu - rekla je Jennifer i dodala kako je odmah pozvala Silviju, koja je nazvala Hitnu pomoć. 

Liječnici su uspjeli razdvojiti ljubavnike, ali Jennifer tvrdi kako je prilikom incidenta njezin spolni organ ozlijeđen te zbog toga traži novčanu naknadu od udovice. 

Silvija je sa svojim suprugom bila u braku 40 godina i tvrdi kako nije znala da je Jennifer zapravo muškarac. Rekla je kako je htjela ispuniti želju svog supruga da bude s drugom ženom.

Silvia je na kraju pristala dati Jennifer 5000 dolara, što je Jennifer razočarano prihvatila.

Video možete pogledati ovdje:

Komentari (33)
  • Ove novine pune raznoraznih gay i transrodnih sadržaja koje bi trebali staviti u novu rubriku Parada Ponosa

    19. 4. 2017,   21:39
  • Nije bolest sve što boli.

    19. 4. 2017,   21:42
  • Htio bi biti žena ali teško mu se odvojiti od privjeska😃

    19. 4. 2017,   23:06