Obavijesti

Viral

Komentari 39

Ups, kakva je to poruka crkve? 'Opraštanje je kad progutaš...'

AUSTRALIJA: Poruka na velikoj tabli na samom ulazu u anglikansku Crkvu Svetog Duha u jednom je danu postala viralni hit. Iz Crkve kažu da je tekst potpuno čedan

VIDEO

Australska Crkva je s problematičnom porukom, koju su objavili na velikoj tabli smještenoj na ulazu, izazvala žestoke reakcije. Iako oni sami kažu da je poruka potpuno čedna, mnogima se, u najmanju ruku, učinila prilično nepristojnom.

Natpis je uočio političar John Paul Langbroek ispred anglikanske Crkve Svetog Duha u Australiji i instinktivno je uslikao. Fotografiju je objavio na društvenim mrežama uz komentar 'Malo drugačije poruke Crkve' uz emoji sa stisnutim zubima. 

Na ploči na kojoj Crkva obično objavljuje Božje Riječi kojima želi inspirirati vjernike i pozvati ih na dolazak na misu, velikim slovima piše: 'Opraštanje je kad progutaš, a najradije bi ispljunuo'.

Glasnogovornica Crkve je rekla da je svećenik Mike Uptin postavio znak u ponedjeljak, no nije dostupan za razgovor s medijima jer mu je danas slobodan dan. Rekla je da natpis na ploči znači da treba 'progutati riječi i razmisliti prije nego što nešto kažeš'

 

Dodala je i da poruku na ploči obično mijenjaju jednom tjedno, no da bi u ovom slučaju natpis mogli promijeniti već sutra, piše Brisbane Times.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 39
VIDEO

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...
PUŽ MUŽ VADI ROGE VAN!

Najbizarnije igrice Hrvata u krevetu: Probali su s puževima. Zapeli su mu, znate već gdje...

Dežurni liječnik zasukao je rukave i pokušao ih je 'evakuirati', no spašavanje je propalo. Pokušali su i druge tehnike, a da stvar bude gora, muškarcu je partnerica u uretru ugurala i kapaljku!

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...
FOTOGALERIJA

Sjećate se Kristine Mandarine? Evo kako ona izgleda danas...

Svi su išli po kuru C vitamina na njezin štand u Zagrebu. Pet godina nakon toga Kristina Mandarina vozi Ferrarije u Dubaiju. Imala je i nekoliko estetskih operacija. Mnogi je i ne prepoznaju
Slovenac osvojio 60 milijuna  na lutriji. Uplatio  putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini
SRETNIK IZ SUSJEDSTVA

Slovenac osvojio 60 milijuna na lutriji. Uplatio putem interneta, čak 9 milijuna eura ide općini

U 33. kolu igre Eurojackpot izvučeni su brojevi 2, 3, 6, 15, 35 – 1, 3 koji su igračima iz Njemačke i Slovenije donijeli dobitak u iznosu od 60.000.000 eura.