Obavijesti

Viral

Komentari 0

Uz 24sata osvoji fenomenalne smartphone s jednim kuponom

Uz 24sata osvoji fenomenalne smartphone s jednim kuponom
4

OD DANAS IGRAJ Iz tiskanog izdanja 24sata 23. veljače izreži samo jedan kupon i osvoji odličan pametni telefon Alcatel. Mobitele dijelimo do srijede

VIDEO

Od danas krećemo s novom nagradnom igrom “Osvoji novi smartphone”, a prva nagrada je pametni telefon Alcatel 5v koji možete osvojiti uz samo jedan nagradni kupon koji izlazi u tiskanom izdanju 24sata u subotu, 23. veljače 2018.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati svi čitatelji – kupci 24sata koji tijekom nagradne igre sakupe jedan nagradni kupon. Kupon koji izlazi u subotu treba ispuniti s traženim podacima i poslati na adresu: Sto sedamdeset treće kolo – p.p. 923, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata "Osvoji novi smartphone“.

U nedjelju se možete igrati za Alcatel 5v, a kupon ispuniti s traženim podacima i poslati na adresu: Sto sedamdeset četvrto kolo – p.p. 350, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata "Osvoji novi smartphone“.

U ponedjeljak se možete igrati za Alcatel 3c, a kupon ispuniti s traženim podacima i poslati na adresu: Sto sedamdeset peto kolo – p.p. 195, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata "Osvoji novi smartphone“.

U utorak se možete igrati za Alcatel 5v, a kupon ispuniti s traženim podacima i poslati na adresu: Sto sedamdeset šesto kolo – p.p. 311, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata "Osvoji novi smartphone“.

U srijedu se možete igrati za Alcatel 5v, a kupon ispuniti s traženim podacima i poslati na adresu: Sto sedamdeset sedmo kolo - p.p. 939, 10 001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata "Osvoji novi smartphone“.

Nagradna igra se odvija u pet kola, od 23. veljače do 27. veljače, a svakog dana ćete u novinama moći pronaći novi kupon i dobiti novi mobitel. Sve zajedno, od subote do srijede, dijelimo četiri smartphonea Alcatel 5v i jedan Alcatel 3c

U bubanj za izvlačenje ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do 11. ožujka do 9 sati. Nagrada će se javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata, Oreškovićeva 3d, Zagreb uz nadzor tročlane komisije, i to 11. ožujka nakon 10 sati. Sudionici u nagradnoj igri sudjelovanjem pristaju na prikupljanje, uporabu i objavu svojih osobnih podataka navedenih na kuponima u promocijske i sve ostale komercijalne svrha 24sata i partnera.

Vrhunski pametni telefon Alcatel 5v ima odličan IPS ekran od 6,2 inča, tri gigabajta radne memorije i 32 gigabajta interne memorije koju je moguće i proširiti kroz MicroSD utor. Prednja kamera ima rezoluciju od 8, a stražnja od čak 12 MP. Uređaj radi na Androidu, a kapacitet baterije je 4000 mAh.

Pravila korištenja osobnih podataka:

Jednim kuponom danas osvoji vrijedni Alcatel 5v. Sudjelovanjem u Nagradnoj igri ”Osvoji novi smartphone“, koja se održava u pet kola, od 23. 2. do 27. 2. 2019., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om. Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, tako da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marke-ting@24sata) ili usmenim putem.

Po primitku izjave o povlačenju privole, 24sata d.o.o. kao voditelj obrade će pisanim putem potvrditi primitak, a osobni podaci obuhvaćeni izjavom o povlačenju više se neće obrađivati počevši od datuma povlačenja privole. Treba napomenuti kako će sve obrade i/ili prijenosi učinjeni do datuma povlačenja privole i dalje ostati pravno valjani.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!
NEVJEROJATNA SNIMKA

VIDEO Budale kruže, a on ide ravno: Pogledajte kako je u Zagrebu prošao kružni tok!

ZAGREB Snimku je objavila Facebook stranica Prometne zgode i nezgode. Na njoj se vidi da vozač uopće nije usporio prije kružnog toka na Tuškancu niti je ušao pravilno u njega. Krivim smjerom je samo proletio ravno! Što je najgore, neki ga i brane: 'Pa nije nikoga bilo, ne vidim što je napravio krivo...' Strahuje se da iza tog komentara stoji čovjek koji ima vozačku. Pravu...
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.