Obavijesti

Viral

Komentari 22

Uz samo dva kupona zaigraj i osvoji novi skuter Piaggio NRG

Uz samo dva kupona zaigraj i osvoji novi skuter Piaggio NRG
3

NAGRADNA IGRA 24SATA Od sutra čitatelji 24sata mogu okušati sreću i pokušati osvojiti fantastični skuter Piaggio NRG. Kupone možete slati do 23. srpnja

VIDEO

Čitatelji 24sata od sutra mogu sudjelovati u novoj nagradnoj igri u kojoj pomoću samo dva nagradna kupona mogu osvojiti super nagradu - skuter Piaggio NRG.

Prvi nagradni kupon izlazi u srijedu, 4. srpnja, 2018. godine, a drugi u četvrtak, 5. srpnja, 2018. godine. Sve što trebate je nabaviti svoj primjerak tiskanog izdanja 24sata, pronaći kupone, izrezati ih, ispuniti osobnim podacima, poslati i čekati nagradno izvlačenje kako biste otkrili hoćete li upravo vi postati vlasnik Piaggio NRG skutera. Novi dvotaktni Euro 4 agregat s rasplinjačem naglašava super sportski karakter Piaggio skutera od 50 kubika. Beskompromisni sportski duh u kombinaciji s praktičnošću potrebnom za dnevna putovanja savršen je spoj strasti i funkcionalnosti. Nove sportske grafike i čiste linije dodatno pojačavaju sportski karakter. Novi Piaggio NRG nastavlja tradiciju i uspjeh sportskog skutera koji, osim performansama, osvaja i funkcionalnim rješenjima za praktičnu i udobnu svakodnevnu vožnju.

U nagradnoj igri “Osvoji tri Piaggio skutera” mogu sudjelovati svi čitatelji, kupci tiskanog izdanja 24sata, koji tijekom nagradne igre sakupe dva nagradna kupona, ispune ih s traženim podacima i pošalju na adresu: Sto trideset treće kolo – p.p. 195, 10001 Zagreb s naznakom Nagradna igra 24sata “Osvoji tri Piaggio skutera”.  

U bubanj za izvlačenje fantastičnog skutera ulaze sve kuverte s kuponima koje su pristigle na gore navedenu adresu do 23. srpnja do 9 sati. 

Imena dobitnika isti će se dan javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije. Nagrada će se isti dan nakon 10 sati javno izvlačiti u prostorijama redakcije 24sata uz nadzor tročlane komisije.

Čitajte 24sata i izrezujte kupone jer vas čekaju još dva nagradna kola u kojima možete iskušati sreću i pokušati osvojiti Piaggio NRG, a to je 7. i 8. srpnja te 10 i 11. srpnja.

Pravila o korištenju osobnih podataka: 

Sudjelovanjem u Nagradnoj igri “Osvoji tri Piaggio skutera”, koja se održava u tri kola, od 4. 7. do 11. 7., kao sudionik i davatelj osobnih podataka izričito pristajem i slobodnom voljom ustupam podatke iz kupona (ime, prezime, adresa stanovanja, adresa elektroničke pošte i telefonski broj/broj mobilnog telefona) trgovačkom društvu 24sata d.o.o. sa sjedištem u Zagrebu, Oreškovićeva 6H/1, kao voditelju obrade osobnih podataka. Navedene će podatke trgovačko društvo 24sata d.o.o. obrađivati u svrhu slanja Informacija davatelju osobnih podataka o proizvodima i uslugama trgovačkog društva 24sata d.o.o., i to putem pošte, elektroničke pošte, pozivom i/ili SMS-om.
Želimo napomenuti da imate pravo povući ovu danu privolu u bilo kojem trenutku u cijelosti ili djelomično, na način da o tome obavijestite voditelja obrade ili njegova zastupnika u pisanom obliku na adresu (Oreškovićeva 6H/1, Zagreb), e-mailom (marketing@24sata) ili usmenim putem.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 22
VIDEO

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'
BRITANKA IMA PROBLEM

'Žene mi zavide, muškarci me se boje. Predobro izgledam i zato sam sama već šest godina...'

Ljudi misle da ne idem na spojeve jer sam arogantna, ali to nije razlog, jednostavno ne mogu pronaći nikoga jer ovako dobro izgledam. Boje mi se prići, kaže Britanka

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!
SVJETSKA IZLOŽBA PASA

Neustrašivi mongolski ovčari letjeli su 20 sati do Zagreba da ih se prvi put predstavi svijetu!

Najveći pseći događaj na svijetu u ovoj godini i službeno je otvoren na Zagrebačkom velesajmu. Među više od 25.000 pasa nalaze se i neke ekstremno rijetke pasmine koje su prvi put izašle iz granica svoje zemlje
VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'
KUDA IDU DIVLJE SVINJE?

VIDEO Jutarnje razgibavanje divljih svinja. Trčali uz prugu u Zagrebu: 'Išli su prema centru'

ZAGREB - Dvije divlje svinje u petak ujutro snimio je čitatelj 24sata u zagrebačkoj Dubravi. Trčale su uz prugu, prvo su pretrčale Osječku, pa Branimirovu te nastavile svoj put prema centru, rekao nam je čitatelj.