Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Užas na dječjem rođendanu: Svjećice i sprej ne idu zajedno

Obitelj i prijatelji okupili su se na proslavi 11. rođendana djevojčice iz Argentine. Sve je bilo u najboljem redu, sve do trenutka kad je slavljenica krenula puhati u prskalice na torti...

Svako dijete neizmjerno se veseli proslavi svog rođendana, a tako je i bilo s 11-godišnjom djevojčicom iz Argentine. Obitelj joj je organizirala klasičnu kućnu proslavu za njezinu dob i pozvala rodbinu i prijatelje. Kako to već ide, došlo je vrijeme za rezanje torte i puhanje u svjećice, ovog puta u obliku prskalica.

Slavljenica je krenula puhati u njih dok su joj okupljeni gosti zapjevali 'Sretan rođendan', a u jednom trenutku ju je netko od prijatelja poprskao šarenim trakicama iz tzv. silly stringa, rekvizita popularnog na različitim zabavama. Radi se o bočici koja ispaljuje sintetičke niti i lako je zapaljiva ukoliko se njome neoprezno rukuje.

Upravo to se dogodilo na ovoj zabavi, a na snimci se čuje krik šokiranih gostiju dok pokušavaju ugasiti plamen koji je buknuo oko slavljeničine glave. Nasreću, roditelji su brzom reakcijom uspjeli spasiti kćer, koja je zadobila opekline glave i vrata. Težina ozljeda nije poznata.

Komentari (5)
  • Eto sad će mala imati posljedice do kraja života. Hepi brzdej tu ju!

    14. 9. 2017,   20:39
  • Ti starci blesaviji od djece..

    14. 9. 2017,   21:52
  • Pa ove svijeće uopće nisu za puhanje,kaj fali starim dobrim svijećicama!

    14. 9. 2017,   22:22