Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Sramota u Primoštenu: Psića ostavili s ceduljicom oko vrata

None Foto: Facebook/Šibenske šape 4

Star sam pet mjeseci. Udomite me. Dobre sam naravi i razdragan sam. Tko ga uzme neka mu je na blagoslov. Hvala - piše na kartonu što psiću, ostavljenom u Primoštenu, visi oko vrata

U južnom dijelu Primoštena netko je ostavio psića zavezanog za ogradu s ceduljicom oko vrata. 

Foto: Facebook/Šibenske šape

- Trenutno se nalazi kod nalaznice i tražimo mu dom, a odvest će ga veterinaru na pregled pa ćemo više znati u kakvom je stanju. Za sada je dobro čini se, možda malo preplašen, ali to je normalno za štene u ovakvoj situaciji - rekli su nam iz Šibenske šape koja je na Facebooku objavila fotografiju psića, kojeg je onaj tko ga je ostavio, nazvao Miki. 

Dojava ! Nadjeno muško štene , piše 5 mj ostavljeno u Južnom Primoštenu s ovom ceduljom i zavezano za ogradu . 😟Kod...

Posted by Šibenske šape on Sunday, 15 April 2018

- Zovem se Miki. Star sam pet mjeseci. Udomite me. Dobre sam naravi i razdragan sam. Tko ga uzme neka mu je na blagoslov. Hvala - piše na kartonu što psiću visi oko vrata. 

Miki je privremeno smješten, ali traži stalni dom.

Komentari (103)
  • Nije sramota. Netko je ucinio sto je mogao. Mozda nema pet kuna sebi za kruh a kamoli za psica. Sramota je kad ih izudaraju, odsjeku im sape i bace u rijeku. To je sramota, strahota i zlocin koji bi trebao biti kaznjem visegodisnjim zatvorom. Jer zlostavljaci zivotinja su i zlostavljaci nemocnih ljudi.

    16. 4. 2018,   16:23
  • lijepo od bivseg vlasnika, bolje to nego da ga je izmasakrirao ili zakopao zivog...mozda ga zaista nisu mogli vise imati...sve vise je bolesnih slucajeva vlasnika koji je izivljavaju nad jadnim psima...pretuzno

    16. 4. 2018,   16:13
  • Jadan mali :(. Opet, bolje tako nego da je završio na lancu ili još nešto gore.

    16. 4. 2018,   16:02